elinkungsman

elinkungsman

Senaste från youtube

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie-Louise

  Måste bara säga att va duktiga dina barn är på att bygga tågbana! Vet hur det var när mina gjorde det jag som är vuxen fattade ingenting haha. Låter superbra med tåg bane delar finns en del såna, och kan rekommendera kinetic sand åt dom om dom gillar att pyssla känns som sand men men kan pyssla med det likadant finns i olika färger o använd små sandformar. Mina barn älskade byggare bob, jag tänker jämt på vad min yngsta sa när de lekte med det, han hade lärt sig att rimma o de hade dom där kranis , Skopis o alla, sen hör vi honom säga: jag är rulle- rulle knu**e. Han visste ju inte va det betydde bara att det rimma, vi trodde vi hörde fel så vi spetsa öronen när han upprepade det. Kunde inte låta bli att skratta men fick tala om att det var inte så fint ord. Alla fordon man kunde koppla ihop med magneter eller annat gillade min äldsta särskilt o köpte nån timmerbil man kunde lasta på stockar på med knappar på den, den var uppskattad när han fyllde 2 år! Barn är otroliga att veta vilka knappar de ska trycka på direkt o hur det fungerar det tycker jag är coolt! Klistermärken är nåt som också kan vara kul. Barn har perioder de leker med olika som du vet, men oftast nåt grund intresse. Hoppas Malve mår bättre nu!❤ stor kram

 2. Maria

  Fogarna går från mörka till vita med Mögel Bort i samtliga badrum jag har testat. Låt medlet verka längre när det gäller kalket – ättika kommer göra jobbet.

  Lycka till!

 3. Marie-Louise

  Stackars Malve 😚 minns när jag hade vattkoppor var 6 år fick många o i ljumskar o på fiffi usch inte trevligt min mamma hade på babypuder på det var skönt ett tag. Och min pappa är 18 år äldre än min mamma o han fick det va sjuk han blev! Och han är ändå bonde har bra immunförsvar, min morfar fick bältros men det var inte pga mig utan det var innan jag föddes så är bra att bli av med det. Mina hade det när de var 4 respektive 6 år tror jag. Vad Alfons har blommat ut, det kanske han har sen länge men vi ser ju inte så mycket, han pratar o pratar så kul! Och du har en väldigt sund syn på träning o allt! Inge fel att vilja bli starkare och piggare och må bra! Toppen önskar jag hade ditt driv att träna så !kram❤

 4. Hanna

  Hej, vilken bra vlogg! Angående delen med din träning, förstår inte hur folk kan kommentera din träning. Du måste ju få träna för att få må bra! Du har så sunda värderingar och är så klok! Träna på som du gör för att du ska må bra som människa! Be inte om ursäkt för att du tränar och mår bra!!!

  Ha nu en bra dag! Kram

 5. Marie-Louise

  Nu ska du få ett ännu bättre tips på att ta bort det i fogarna! Klorin moussespray, spraya på o skura sen. Vänta litegrann. Annars är MR muscle kalk o nånting sprayen bra, funkar mot kalk bra men den där med mousse är bäst jag lovar dig! Vi hade såna fogar innan vi renoverade o det är toppen! Jag är städ tokig så jag har provat det mesta. Funkar inte det då är det nåt fel😕 lycka till! Finns på Ica tex. Att köpa.
  Kram

stats