elinkungsman

elinkungsman

Senaste från youtube

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Matilda

  Tack för ännu en mysig vlogg!!!! <3 Kommer från Sundsvall men bor i Gbg nu och den här årstiden saknar jag Sundsvallsnaturen lite extra! Så fint med all skog, några få minusgrader och frostnätter. <3 Här nere är det bara konstant regn och molnigt….

  Måste bara tipsa om något du självklart vet finns, men ändå haha. Bluetooth-hörlutar! Alltså inte nödvändigtvis airpods utan med såna sladd mellan öronplupprna men man slipper sladd till telefonen. Jag tycker att det underlättar SÅ mycket vid träning, att kunna lägga telefonen på bänken/golvet och sen bara köra utan att tänka på att trassla in sig. Inte ens så dyra, tror jag köpte mina för runt 300. Trevlig helg på er!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Vad roligt att höra och jag förstår dig! Det är vackert här uppe vid den här tiden. Gbg är oslagbart på somamren men vintern är sådär råkall med isiga vindar mest hela tiden, huvva!<3
   Men du!! vilket bra tips, haha alltså som jag krånglar med sladdhörlurar? Jag har inte ens tänkt på att det finns trådlösa hörlurar även till Samsung:). Tack snälla för tispet!

   stor kram

 2. Marie-Louise

  Jag gillar alla dina vloggar, men vissa gillar jag extra mkt som din före denna. För den hade lite av varje, städning, shopping mm. Och så vill jag skryta lite om Alfons. Bägge dina barn är fina och allt det där, men jag tänkte på en sak när ni skulle åka till förskolan och malve ville inte komma och du stod o ropa att han skulle skynda sig o så. Alfons sa skynda dig! Till Malve och han sa även typ kom nu! Han var så klok, vet inte om du tänkte på det, han verkade äldre än sina snart 4 år. Jag vet du sagt förut att det är som om Alfons förstod förut när ni var själva på stan att han skulle lyssna, och nu förstod han att nu ska till förskolan o malve lyssnar inte på mamma. Jag minns ögonblick från min äldsta son när han också var så där klok när lillebror inte lyssna. Jag tycker det är så fint, och gulligt. Ville bara tala om det för dig. Det är svårt att förklara men hoppas du förstår hur jag menar😊 vet jag tänkte ibland :mitt barn börjar bli så stor! Barn förstår o ser mycket mer än vad man tänker på, jag tycker det är häftigt. Malve har helt klart ärvt stor del personlighet efter Björn, han kommer bli roligare o roligare!tycker han redan är rolig! Du och Björn är som gjorda för att vara föräldrar också, det ser man. Och ni passar bra ihop som ett par också, håller tummarna att han friar till dig , det tror jag han kommer att göra ge det lite tid bara han kanske försöker komma på ett bra sätt att utföra det på, och hitta den perfekta ringen! Förlåt om det lät smörigt det här, men ville bara att du skulle veta det Vad jag tänkte på.
  Kram

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   ÅÅh ja med eller hur! Alfons har blivit SÅ stor och klok. Det utvecklas och blommar ut för varje dag som går<3.
   och Malve, han är en sån lite plojjare! Så himla rolig.
   Vad kul att du gillar vardagsvloggarna, det glädjer mig att höra, för jag kan ibland undra om det verkligen är roligt att se på eller om vloggen blir bra när man bara går hemma och inte gör något.

   Ja det hade varit så mysigt med ett bröllop så det hoppas jag med haha:P

   Stor kram

stats