elinkungsman

elinkungsman

Senaste från youtube

 

Appropå de känslor jag delar med mig av i vloggen så känns det så SKÖNT att ha berättat hur jag känner just nu ,bara att ha sagt det högt ger mig en lättnadskänsla.

Nu får jag bara flyta med och ladda upp när jag känner för det och hoppas att folk stannar ändå haha!

 

..och tusen tack för alla era fina kommentarer❤. Ert stöd i allt jag gör känns så överväldigande, tack!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Jag tror du känner så pga hösten börjar komma ock då sänks all motivation och man känner sig nedstämd. Men man måste på något sätt bryta det och få tillbaka sin motivation. Man behöver inte sätta så mkt press på sig själv. Man måste tänka först och främst på sin egen hälsa och sin familj sen får allt annat komma lite hur som helst. Kram fina du❤️

 2. Linn

  Självklart stannar vi! Tror inte det vore av samma genuina intresse och inspiration vi följde dig om vi skulle lägga en sån press på dig. Istället uppskattar vi ju att se DIG och ditt liv, så konstigt vore väl om ditt till skillnad mot alla andras skulle enkelt och kravlöst på alla sätt hela tiden. Därför känner jag att det inte finns några tvivel att stanna när än du uppdaterar för då har det varit ärligt att följa dig (er) från början!
  Hur framtiden sen ser ut är endast ditt att avgöra – du kommer vara saknad men att fortsätta ska alltid vara av rätt anledningar och på rätt villkor! Heja dig!

  Hoppas du landat i insikten och haft en härlig vecka hittills! 😍💃🏼

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åååh tack snälla Linn för fin och klok kommentar❤ vad glad jag blir av att läsa det här och gud vad det lättar på min prestationsångest av att läsa detta, tack än en gång😭❤ stor kram

stats