Så glad och rörd! | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Så glad och rörd!

 

Alltså WOW säger jag bara! Ni är så jäkla snälla mot mig att jag bara vill börja gråta :*)!

Tack för alla fina grattis ni lämnade i kommentarsfältet under gårdagen det värmer nå enormt <3.

 

Jag är så otroligt dålig på att ge mig själv beröm (och ta emot beröm) men det här är något jag är galet stolt över. Jag kan knappt förstå att jag har lyckats med det samtidigt som jag har två småbarn under 3 år?Hur gjorde jag? Hur lyckades jag haha? Jag är i ett lyckorus! Från att ha varit rädd för att köra bil till en början till att nu känna en sån otrolig frihetskänsla.. Det går inte att beskriva! Att ta körkort har varit ett projekt och nu är det avklarat, Så jäkla skönt❤.

 

I torsdags efter att jag klarade mitt teoriprov tog vi en lunch på stan och firade! Jag unnade mig en ny jacka och lite annat smått från H&M.

Sen har vi mest hängt hos mina svärföräldrar och hjälpt dem att renovera. Det kommer bli så fint!

 

Och vet ni! I fredags åkte jag och pojkarna ENSAMMA till Leos lekland. Det gick bättre än jag förväntat mig men det blev en hel del springande för mig haha! En del protest när vi skulle gå men överlag så gick det BRA:). Så roligt att kunna ta bilen och åka iväg ensam med barnen. Ser fram emot att kunna ta bilen och åka iväg ensam med Alfons och få lite egentid bara vi två. När man ammar blir det lätt så att man liksom “sitter ihop” med lillsyskonet så det ska bli mysigt att få vårda min och Alfons relation lite extra framöver.

 

Jag hoppas ni alla har fått en bra start på helgen!

Stor kram

 

 

En överdrivet glad mami som numer får ta bilen själv. En sån galet härlig känsla!

 

Det har blivit en hel del lek med kusinerna de senaste dagarna❤.

 

En trött liten kille efter Leos. Så trött att han somnade i min famn! :*)

..Så trött, lilla älsklingen min.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. E

  Hej Elin! Hade tänkt fråga dig lite om det här och det passade ju bra nu när du tar upp det här med syskon.. jag har en son på 22 månader och en dotter på 7 månader och allt har gått väldigt bra och storebror har varit väldigt snäll mot lillasyster, tills nu. Han har kommit in i sin värsta trotsperiod hittills och har verkligen börjat knuffas, slåss och nypas mot lillasyster och är allmänt lite bråkigare än vanligt. Är så ledsen över det här då min sambo läste om att det kan vara syskonsvartsjuka och genast kände jag mig såklart som en usel jäkla mamma.. :,( tycker ju att vi ÖSER kärlek till våra barn och gör allt för att dom ska känna sig sedda och älskade båda två lika mycket så det här känns som ett sånt stort misslyckande.. vi har sagt ifrån mot honom mer det senaste just för att han gör så mycket hyss men nu har vi mer börjat avleda och hitta andra lösningar för att han inte enbart ska behöva känna sig tillsagd. Blev som en jäkla bok nu haha men jag vill väl egentligen bara fråga dig eftersom att ni också har täta barn om du har nån erfarenhet av liknade eller några tips? Har en sån stor klump i magen just nu och söker väl nån slags tröst antar jag 🙁 förövrigt en supermysig både vlogg och blogg, massor av kramar till dig och din härliga familj <3
  PS. Har du tid i din nästa vlogg får du gärna svara på frågan i den, tycker det är så mycket lättare med ett svar i video speciellt på en sån lång fråga.

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh hej!! Jag förstår exakt din känsla, våra grabbar kivas rätt mycket (båda två bör tilläggas). Alfons är mer på lillebror än vad Malve är på honom men jag har även kommit på Malve med ett “fejkgråta” trots att Alfons inte gjort något så jag tror verkligen det är något som hör till syskonrelationen, syskonbråk kommer nog finnas där mer eller mindre under hela uppväxten. De allra flesta syskon kivas och när de är så små så tar det oftast uttryck mer fysiskt med knuffar,puttar kanske till och med bitas och rivas och då får vi föräldrar bara hoppa in och guida och säga ifrån.
   Jag tror inte att syskonbråk har något med brist på kärlek att göra utan mer att alla barn är olika och hanterar konflikter olika , vissa barn är mer fysiska i en viss ålder och andra och det tror jag växer bort, sen får man ju såklart vara där och tydligt visa att det inte är okej. men ja som sagt jag tror absolut INTE att det är brist på kärlek och uppmärksamhet utan mer en fas de går igenom.
   jag kan ta upp och prata om detta lite i nästa video(vet inte riktigt när den kommer upp dock) så får du en lite längre tydligare förklaring hur jag ser på det hela<3 men du ska absolut inte känna dig som en usel mamma!<3
   Stor kram

Annons
stats