Rolig "fakta" om mig | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Rolig “fakta” om mig

…Jag har ett sjätte sinne för att känna av när något inte är som det ska med mina nära och kära. Ofta brukar jag få en känsla från ingenstans eller som en tydlig dröm..oftast stämmer det.

 

..Jag har provat att snusa EN gång i mitt liv. Jag var runt 14 år gammal och jag minns det med ångest ÄN idag.. 17 år senare. Jag hade druckit alkohol och testade en portionssnus och hade den inne lite väl länge och som jag kräktes.. usch!  Behöver jag säga att jag ALDRIG testade att snusa igen efter det haha!

 

..Jag har blivit bortkörd från en gata på Venice Beach då de spelade in någon typ av program där Queen Latifa var programledare. Jag stod och hade precis hyrt en cykel som världens turist och hade fullt sjå med att ens kunna flytta på mig. Och där kommer hon med ett helt team som springer fram och motar bort mig haha!

Oh I’m so sorry harklade jag nervöst ur mig haha.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andrea

    Måste bara säga att din blogg är min absoluta favoritblogg och att du är helt grym på det du gör! Älskar alla inlägg du gör verkligen så fortsätt såhär!!!

Annons
stats