Radera kommentarer.. | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Radera kommentarer..

 

Det här med att radera kommentarer har jag varit emot sen jag började blogga men jag har faktiskt börjat ändra syn på det (Nu förstår jag er, alla storbloggare!). De värsta kommentarerna eller de mest elaka har jag faktiskt fått mestadels på bloggen. Jag vet inte varför det är så? kanske för att man kan vara “anonym” på bloggen på ett sätt som känns “säkrare?” och då känner sig folk bekväma med att slänga ur sig elaka personpåhopp, förtal med mera.

För det mesta ger jag faktiskt ett svar även om person inte förtjänar det men nu på senare tid så känner jag bara att.. nää jag borde bara radera dem så fort de dyker upp. Varför ska de personerna få utrymme i min värld? De är ju inte något jag skulle acceptera av någon av mina “riktiga” vänner, att de försökte trycka ner mig på det sättet så varför ska jag acceptera det av mina bloggläsare?

Sen har ju de kommentarerna ingenting med mig att göra, det är ju skrivna ur en annan persons perspektiv och liv. Det är ju den personens livssituation som speglas i deras sätt att se på saker och har ju absolut ingenting med mig att göra. Jag tror faktiskt jag ska börja radera de kommentarerna som bara är ute efter att trycka ner eller vara elaka (givetvis inte vettig kritik).. om jag inte läser eller ger den typen av kommentarer uppmärksamhet kanske det inte är lika roligt att skriva dem.. vad tror ni?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Radera och noll uppmärksamhet till sådana kommentarer och nonsens tror jag är bästa ”utsläckningsmetoden” 🤗

 2. Elin

  Jag tror jag vet en av kommentarerna du pratar om och den var extremt aggressivt ställd och personen var riktigt elak så tycker inte att hen förtjänar ett svar ens, bara att ta bort! Du är fantastisk på alla sätt, skit i allt negativt<3

 3. Erika

  Läste en kommentar som jag tror ledde till det här inlägget och det kändes mest bara som någon som var avundsjuk 😏 Tycker dock att du gav ett bra svar på den 🙌 Känns det bättre att radera så kör på det tycker jag 😊

 4. Rebecka

  Det gör du helt rätt i. Även om alla vi som läser här har tillgång till det du läser så är det ju ditt egna space också. Det är dina regler som gäller Elin. Även kul att vloggen var tillbaka idag på morgonen 🙂 Jag sa upp mig och slutade på mitt förra jobb i februari 2018. Jag hade då inte heller något nytt som väntade men hade sparat lite extra under tid då jag kände på mig att jag skulle lämna. Var hemma till maj och började på ett nytt ställe som jag trivs helt ok på. Inte mitt drömjobb då jag saknar att vara kreativ. MEN uppskattar att när klockan är 16:00 är jag helt fri från jobbet till nästa dag.

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ja jag tycker det är viktigt att få uttrycka sina åsikter och komma med kritik men lögner, förtal hör inte hemma i mina kanaler❤.
   Jag tycker det är bättre att säga upp sig än att vara kvar på ett ställe msn vantrivs på om man har råd såklart. Det kommer ge mig mer energi till att hitta ett nytt jobb.
   Vad skönt att kunn släppa jobbet vid 16 och bara åka hem! Fritid är värt så mycket❤ stor kram

Annons
stats