Positivt & negativt just nu: | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Positivt & negativt just nu:

POSITIVT:

 

Alfons treårsdag närmar sig och vi har redan alla presenter och kalasdekorationer klara inför kalaset.

 

Vi fyndade massor av begagnat Duplo Lego till Alfons för 400kr, ett riktigt kap!

 

Julen närmar sig och nu har butikerna (äntligen) börjat fyllas med julsaker. Jag vill köpa på mig massor med nytt julpynt och det ska bli så roligt att pynta nu när vi renoverat så mycket.

 

 

 

NEGATIVT:

 

Jag vet inte riktigt om detta är positivt eller negativt men att sluta amma går inte så bra.. Malve är en tuttglad bebis och verkar inte redo att släppa bröstet riktigt än.

 

Jag har inte haft möjlighet eller ork till att träna det senaste vilket resulterat i en öm och ond rygg.. Usch jag vill verkligen få bukt på min trasiga kropp nu! Om min kropp inte hade tagit så mycket stryk av graviditeterna hade jag kanske varit mer peppad på fler barn;).

 

Så fort jag målar nagellack på mina naglar så börjar de gå av! Som tur är så växer mina naglar sjukt fort men det är ändå drygt. Jag tycker att det är så himla fint med mörkt nagellack på hösten/vintern så det känns extra tråkigt att jag inte kan måla dem dagligen. Akryl/lösnaglar är ingenting för mig då mina naglar växer för for, jag skulle få göra om dem konstant = dyrt.

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Kan du inte ta upp frågan om hur ni ser på fler barn, fördelar, nackdelar, hur era tankar går osv, i en vlogg? Hade varit så roligt att höra! Eller generellt hur ni ser på de kommande åren gällande familj, boende osv. Du får gärna ta tipsa om härliga mjukiskläder/sköna hemmakläder också.

    Älskar eran kanal, kram på dig!

Annons
stats