På jakt efter.. | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

På jakt efter..

..den där perfekta platsen att ta våra familjebilder.

Jag har en bild i mitt huvud av hur jag vill ha det och jag tittar just nu runt på massor av inspirationsbilder för att få en klarare bild att förmedla till A. Jag har bland annat kikat in på Englén photographys instagram och jag tycker att hon tar (och redigerar) så himla fina bilder! Hittade hennes instagram via Gabriella Joss medier då jag tycker att hennes familjebilder blev så himla fina <3.

Jag vill ha något liknande men jag vill ju givetvis inte kopiera det rakt av utan att det ska kännas som VI och det som gör VÅR familj unik om ni förstår vad jag menar. Det känns som att det är det som är svårast med att ta familjebilder, att få fram just DEN familjens unika band<3.

 

Det svåra är ju att hitta en fin strand där det inte bor/ vistas så mycket folk så att man får vara lite ifred under fotograferingen;).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elinkungsman
   elinkungsman

   ÅÅh Tack snälla Tove! Just denna fotografering kommer en vän att göra men jag sparar dina uppgifter det är alltid bra att ha kvar<3 och jag kollade in din hemsida du tar väldigt fina bilder<3 kram

 1. Josefine

  Berget ni brukar promenera upp på när ni går från er, hade inte det varit fint med utsikten i bakgrunden och skogen? Känns som er tycker jag! Kanske inte de optimala när man vill vara snygg och fräsch för fina bilder haha men ändå, ni kanske hittar ett annat berg med fin utsikt och skog där det är enkelt att ta sig upp 🙂

Annons
stats