Onsdag & blandade känslor | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Onsdag & blandade känslor

Hej vänner!

 

Hur mår ni? Vi mår bra och jag jobbar mina sista dagar på mitt gamla jobb, jag jobbar veckan ut sen är jag officellt arbetssökande.. Det är blandade känslor, både förväntansfullt och lite ledsamt. Mest är jag förväntansfull och det känns fortfarande som helt rätt beslut men samtidigt så älskar jag att ha ett jobb att åka till. Att få byta miljö några timmar per dag gör så mycket för mig så jag håller mina tummar och tår för att jag snart får ett nytt jobb/ mer jobb på mina sociala medier så att jag har något att göra om dagarna haha! Och givetvis har en stadig inkomst igen.

 

En fördel med att jag blir arbetssökande är ju att jag kommer ha mycket tid att jobba med mina medier när barnen är på förskolan (de kommer gå 15h) och det kommer kanske gynna kanalen att jag har så mycket tid att spendera dagtid på allt från mailkontakt till att leta bra musik osv. Sen kommer jag ju givetvis också att söka fler jobb under den tiden, det kommer bli jättebra!

 

Jag hoppas ni får en härlig onsdag så hörs vi mer senare;).

Puss

 

Jag är SÅ dålig på att fotografera mig själv till bloggen, är så trött på att se mig själv haha! Får ju titta på mitt ansikte om och om igen när jag redigerar haha!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Hej fina Elin!❤️ Jag undrar ifall ni fortfsrande är sugen på att bygga ett industrifönster/vägg vid trappan? Har för mig att du har nämnt det i nån tidigare vlogg, (correct me if I’m wrong). Är personligen besatt av industriväggar. Älskar dina vloggar. ❤️

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Hej!! JA haha jag är så sugen på det men vi har inte lyckats komma på HUR vi ska göra😘 måste ju verkligen vara säkert eftersom det ska sitta i en trapp men ja jag är också helt besatt haha!
   Stor kram!😘

 2. Emelie

  Började följa dig på youtube och här nyligen, vad är det du jobbar med nu? Ser att du går in och kommer ut från jobbet i dina videor men har inte snappat vad! 🙂

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh vad roligt! Välkommen😍 jag jobbar inom telekom men har valt att inte gå ut med vilket företag då jag vill skilja på mitt privatliv och arbetsliv om du förstår vad jag menar😘 stor kram

Annons
stats