elinkungsman

elinkungsman

Onsdag

Hej vänner!

Jag hoppas ni alla mår bra och att livet rullar på även om det kanske är stormigt. Jag tycker det är lite det som är charmen med livet, att man aldrig riktigt VET vart det tar en och att det går upp och ner.

Det är liksom inte meningen att det ska vara perfekt och när man accepterar det så tror i alla fall jag att man blir en lyckligare människa.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, när man når botten gör man oftast de där livsavgörande förändringarna  och livet blir i stort sett alltid till det bättre därifrån.

 

Igår tittade jag på Björn och insåg att vi är ett sånt himla starkt par och så funderade jag på varför det är så?

mycket av det är nog för att vi båda har samma syn på kärleken. Den ska vara rolig och spontan men samtidigt trygg. För mig är trygghet extremt viktigt eftersom jag kommer ifrån en sån otrygg uppväxt MEN det tog mig många år att inse.

Jag har träffat många fina och mindre bra killar genom åren och jag har också förstört många potentiellt bra förhållanden medvetet och omedvetet. Jag har varit självisk, varit svartsjuk, varit “kär i kärleken”, trott att gräset är grönare på andra sidan och jag har alltid kommit fram till samma sak, Jag vill ha en person som representerar trygghet och som älskar mig ovillkorslöst, som ger mig utrymme och frihet. Då fungerar jag ,och älskar jag, som allra bäst i ett förhållande.

Jag tror att de bästa är att alltid vara ärlig mot sig själv.Det är när man går emot det man innerst inne söker, det är då det blir “fel” tror jag. Sen är ju livet och jaget under ständig förändring. Det sägs ju att på sju år har kroppen bytt ut varenda cell så man kan ju praktiskt taget säga att vi är helt nya människor vart sjunde år så då är det kanske inte så konstigt att så många går i sär, man kanske helt enkelt inte är samma person som man var när man träffades.

Jag och Björn har passerat det där sjunde året och än så länge har vi samma värderingar och känslor så jag återkommer om ytterligare sju år haha!

Men gud vad blev det här för inkägg? Är jag relationsguru nu också haha! Jaja jag hoppas någon uppskattade den långa utläggningen.

 

Idag är det onsdag och barnen ska på förskolan för första gången på över en vecka! Jag förstår inte hur jag har kunnat jobba trots att de har varit hemma, mycket beror ju såklart på att Björn jobbar skift och har kunnat ta barnen annars hade det aldrig gått. Jag får så jäkla dåligt samvete när jag jobbar hemma och barnen också är hemma, det känns liksom fel.

Jag väntar på lite paket som jag hoppas landar idag! Och sen tänkte jag försöka hinna med så mycket jag kan när barnen är på föris, bocka av den där att-göra-listan.

 

..och hörrni.. jag längtar SÅ efter min nya mobil! Jag fattar inte att ni är så många som följer mig på insta när kvalitén på mina bilder/storys varit SÅ fruktansvärt dålig. Tusen tack för att ni alltid hänger med mig i vått och torrt och att ni visar att ett perfekt flöde inte är anledningen till att man följer någon😍.

 

Jag hoppas ni får en bra start på dagen!

Puss

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Tack för en bra blogg och youtubekanal Elin! Det är så roligt att få följa med dej och din familj i vardagen. Du har så kloka tankar och sprider positiv energi. Jag blir inspirerad av dej! Hälsningar från Finland, vi kollar på dej här också 😉

stats