Onsdag | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Onsdag

Hej på er vänner!!

 

Jösses vad jag har varit dålig på att uppdatera bloggen, förlåt!  Youtubekanalen är den plattformen jag lägger ner mest tid på just nu och det känns ändå som en rättvis fördelning då det är den av mina medier som har flest följare men samtidigt så vill jag ju inte släppa bloggen… inte än iallafall. Jag har ett litet dilemma där med andra ord.

 

Vad händer i livet just nu?

Det är mycket att tänka på när man blir arbetslös och mycket av min tid har rätt naturligt gått till planering och reflektion. Vad vill jag göra nu? Vad ska jag satsa på och vilka jobb finns det på marknaden som matchar det jag söker? Det känns väldigt viktigt för mig att mitt nästa jobb känns som en bra match. Sen jag blev mamma har det blivit ÄNNU viktigare för mig att trivas på jobbet eftersom det påverkar mitt mående överlag och jag vill vara en glad och pigg mamma/sambo och vän. Det känns extremt viktigt för mig där jag är i livet just nu.

 

Det är några som frågat om jag inte kan jobba med mina sociala medier men jag måste faktiskt vara ärlig med er och säga som det är, det är SVÅRT att leva på sociala medier som enda inkomstkälla och det tar tid att bygga upp ett varumärke. Jag vill heller inte vara beroende av att dela med mig av mitt privatliv så för mig har det alltid varit viktigt att ha en inkomstkälla på sidan om mina sociala medierna, det är en trygghet för mig och gör att det känns mer roligt än som ett måste om ni förstår vad jag menar?

Ja annars händer det inte jättemycket just nu. Jag går mest och väntar på våren, värmen och grönska! Sen längtar jag efter weekendresan som jag och Björn förhoppningsvis får till inom en snar framtid.

 

Jag hoppas ni alla mår bra och tack för att ni fortfarande tittar in här dagligen<3

puss!

 

Lite bilder från den senaste tiden:

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara H

  Hej jag har följt dej länge nu på dina sociala medier och måste säga att du ser gladare ut nu. Hoppas du hittar snart ett jobb du trivs med. Plus att det är roligt att följa en som bor i samma ort som jag själv kommer i från och bor i.

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh vad glad jag blir av att läsa det här, tack snälla och jag mår så mycket bättre nu än för några månader och det värmer verkligen att ni som följer mig märker det<3 kul att vi bor på samma ort! stor kram

Annons
stats