Onsdag | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Onsdag

Hej fina vänner!!

 

Idag skiner solen i sundsvall och humöret är på topp! Vi hade en lugn gårdag då Björn skulle jobba natt och jag hade en del att fixa med youtubekanalen. En ny vlogg kommer upp ikväll MEN jag har velat mellan OM jag ska publicera den eller inte… det är nämligen så att min kamera har gått sönder.. eller ja den har varit sönder ett tag  men nu tycker jag att det blivit värre.

Det är något med linsen, den liksom knäpper och surrar.. så otroligt störigt och jag kommer behöva lämna in den på lagning… det märks extra tydligt när det är mörkt ute/inne och linsen jobbar extra mycket .Det kommer säkert ta upp till 10 dagar innan jag får tillbaka den därav att jag dragit ut på att lämna in den;(. Jag har ju kvar min Legria mini som jag kan vlogga med men jag gillar inte alls kvaliten på den nu när jag är van med min nuvarande kamera. (Ilands problem utan dess like).

Jag har dessutom läst ryktesvägen att Canon eventuellt kommer släppa en ny updaterad variant av G7X mark II som ska heta G7X mark III i vår. Hoppas, hoppas det stämmer! Då ska jag förhandsboka den så fort det blir bekräftat.

Så ja jag hoppas ni har överseende med att det är ett litet surrljud till och från i vloggen och nu vet ni varför. Jag ska fixa det❤.

 

Guuud vilken lång utläggning om teknikstrul nog om det. Nu över till något heeelt annat..

Jag har fått tillbaka min MENS!

Jag fick den igår och blev SÅ chockad. Jag har ju inte haft mens på typ 3 år.. TRE år.. det är galet. Det första jag tänkte när jag såg blodet var.. nej nu är det livmodercancer.. haha! Så långt bort kändes mensen.

Skönt att få tillbaka lite normala horomonnivåer i kroppen igen med cykler. Några fler barn blir det inte.. inte just nu;) vi har varsin famn att trösta varsitt barn i, det är alldeles perfekt.

 

Huuursom, jag hoppas ni alla får en bra dag så hörs vi mer senare!

 

Sellerijuice varje morgon. Nu tycker jag till och med att det börjar smaka gott!

Och mitt hår…..jag fattar inte.. har haft flera dåliga hårdagar i rad.. får liksom inte till det som jag vill, så störigt. Kanske har med mensen att göra haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats