Obehagliga sammanträffanden | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Obehagliga sammanträffanden

 

Ibland undrar jag om jag har ett sjätte sinne eller en förmåga att förutse saker. Jag kan få en sån enorm känsla av att det är NÅGOT och senare visar det sig oftast att min känsla är stämmer.

Minns ni att jag i min senaste vlogg såg en dokumentär om Avicci som heter True Stories? Veckan därefter är han död.. är inte det ett kusligt sammanträffande. Ni som sett dokumentären vet att den är rätt mörk och jag fick en sån enorm klump i magen efter att jag hade sett den.

 

När Björn en vecka senare berättade att han var död fick jag en sån obehaglig känsla.

Jag har fått äran att se Aviccii spela Live på Tomorrowland. Många säger att dagens DJartister bara står och trycker på play vilket inte alls är sant(vad jag upplevt).Har man sett en stor dj spela märker man vilken kvalite spelningen håller och vad genomtänkt den är. Det är allt från låtval till upptrappning utefter hjärtsekvens till finalen. Avicciis spelning var mäktig och ett minne för livet.. att veta i efterhand att han inte mådde speciellt bra under den spelningen gör det ännu mer beundransvärt då den verkligen var SÅ bra. Ett minne för livet!

Musik i alla former är vackert och jag kommer aldrig sluta beundras av alla duktiga artister och grymma låtar som får en speciell plats i hjärtat. Låtar man minns av olika anledningar, att musik kan ge glädje och tröst<3.

 

Tomorrowland 2013.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats