elinkungsman

elinkungsman

Nytt till grabbarna!

Jag är nog inte ensam om att älska att shoppa saker till mina barn? Speciellt kläder. Det finns så mycket fint i butikerna just nu och dessa tröjor fick följa med hem sist vi var på stan.

Alfons och Malve fick varsin av vardera modell.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecka

  Du är inte ensam om att sakna ditt kommentarsfält på YT!
  Svarade ju på ditt inlägg angående om att du fick hel del negativa kommentarer om din träning. Jag och Björn tänkte ju tydligen likadant i den frågan 😉
  Men så slog det mig att jag ju inte gav dig MIN glada kommentar om din träning som har inspirerat mig till att våga gå tillbaka till gymmet. Jag har också en ÄS-historik samt att jag för 3 år brakade samman av stress. Efter det har träningen varit svår då jag efter stresshärvan inte längre klarar va att hantera kortisol på samma vis som tidigare. Kortisol är ett stresshormon som utsöndras vid både stress och träning. Förr kunde jag “kötta” på gymmet. ÄLSKADE DET! Meeeen efter flera bakslag där jag inte lyssnat på kroppen och tränat lugnt har jag nu vågat mig tillbaka på gymmet. Målet är mest att se folk haha. (Låter som en riktigt pensionär) Men jag vet att kroppen inte tål hög puls så jag ska försöka börja från noll. Även fast styrkan och viljan finns till att ta i ordentligt. Ha en fin dag

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Men huvva, stress är inte att leka med😟 ta det lugnt och försiktigt. Träning ska ju verkligen bara vara kul och inget som man mår sämre av. Just när man lidit av en ätstörning så är det ännu viktigare att vi tänker på att vara försiktig och lyssna på kroppen❤ stor kram

stats