elinkungsman

elinkungsman

Nyårslistan

Det bästa som hände dig under 2019?

Det börjar bli lite tjatigt men det var helt klart att jag sa upp mig från min fasta anställning och sökte mig till en ny arbetsplats.  Jag fick SÅ många kommentarer om att jag var en egoistisk och oansvarig person som sa upp mig från ett fast jobb och att jag förväntade mig att leva på Björn osv osv. Det visade sig ju inte vara någon katastof utan tvärt om. Jag var arbetslös i 2 månader och sen fick jag ett nytt jobb, ett jobb där jag stormtrivs och som jag längtar till varje söndagskväll, där jag gladeligen jobbar övertid och hela mitt mående skiftade till det bättre.

 

Det sämsta som hände under 2019?

Att jag fick ENORM prestationsångest när det kommer till mina sociala medier. Det är något som gjort att jag knappt vill posta något längre. Jag har blivit så otroligt självkritisk och det har tagit upp på tok för mycket av min tankeverksamhet det senaste året.

 

Gjorde du något nytt under året som gått?

JA mot slutet av  året skippade jag konditionsträning och började istället köra mycket mer styrketräning och jag har lyckats bygga muskler (trodde jag aldrig skulle hända haha) samt att jag de sista dagarna på året gått över till i stort sett helt växtbaserad kost! Det känns väldigt bra och jag är spänd och nyfiken på vad detta kommer göra för min  framtida hälsa.

 

 

Något du saknat under 2019?

JA tid med mina vänner som bo i andra städer.. jag är så ledsen att jag inte kan teleportera mig.. En av anledningarna till att jag inte hållit kontakten som jag önskat är faktiskt mina sociala medier.. det har tagit upp den lilla extra tid som jag har efter jobb, träning och barnpassning.

En av många fina vänner jag önskar att jag kunde umgås med dagligen. Mer tid med henne och andra under 2020!

 

Vad vill du göra annorlunda under 2020?

Jag vill vara mer närvarande för mina nära och kära och nå nya mål inom träning och kost. Jag är även SÅÅ trött på att kritisera mig själv och jag vill umgås mer med mina vänner. Jag vill dessutom vara ÄNNU mer mig själv i mina medier, jag är så trött på hela “du är ett varumärkes” delen av sociala medier, blä på den! Jag kan knappt prata som jag gör i vanliga fall då jag inte får svära på youtube tex? va i hela friden?!

Något du ångrar att du gjorde under föregående år?

Att jag klippte av mig håret haha! eller ångrat och ångrat, jag har ju trivts jättebra i mitt kortare hår men känner nog att jag känner mig finare i långt hår.

 

Ditt största mål 2020?

Släppa prestationsångesten och leva mitt liv för MIG, posta det JAG tycker om, vara den JAG är utan att kompromissa.

Vara den absolut bästa mamman  jag bara kan vara för mina älskade barn<3.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats