elinkungsman

elinkungsman

Ny vecka och helgen

Hej vänner!

 

Jag hoppas att ni mår bra och att ni har haft en bra helg:). Det har vi, vi har fått mycket tid tillsammans och har bara haft det bra! Jag har även fått massor av träningspass gjorda och  förra veckan kom jag äntligen in i 5 pass per vecka igen så himla skönt!

Jag har bara 7 pass kvar på mitt nuvarande träningsschema och då har det alltså gått 12 veckor sen start, galet! Nästa schema jag kommer köra på är också ett muskelbyggande schema över 12 veckor men ett som är mer inriktat på hela kroppen, det jag kört nu har varit mest inriktat på ben och rumpa. Så kul med lite mer variation!

 

i söndags var vi på adventsfikat hos några grannar och därefter hade vi barnvakt så att vi kunde gå på biodejt.. Gud så mycket det gör att bara få några timmar tillsammans ensamma. Vi såg Jumanji och det var verkligen det perfekta filmvalet.Det gav oss en hel del skratt och det var verkligen det perfekta avslutet på helgen.

 

Nu rullar en nu vecka igång och det  känns bara skönt, älskar mitt jobb och människorna jag jobbar med!

Jag hoppas ni får en bra start på veckan!

 

I förra veckan kom Björn hem med rosor till mig och Vad vi firar kan jag nog berätta mot slutet av veckan;).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Hej! Vill bara ta tillfället i akt och säga att jag älskar dina vloggar!! Hoppas du och din familj får en mysig jul och nyår.

 2. Lina S

  Hej Elin. Har följt ditt ett tag och gillar din kanal så mycket. Björn är ju typ drömkillen 🙂
  En fråga, blir du ledsen när du ser att Mimi och Helen umgås så mycket med varann utan att bjuda in dig? Som nu senast till deras insamling till Musikhjälpen.

  Kämpa på! Kram!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Hej Lina!
   Åh vad roligt och visst är han, dock väldigt störig ibland när man VILL att han ska vara seriös hahaha;) men håller såklart med, han är drömkillen<3.

   Det är några fler som frågat detta faktiskt och jag vet inte riktigt vart det kommer ifrån haha men jag blir iallafall absolut inte ledsen. Vi tre har ju aldrig träffats men det har ju Helen och Mimi så det känns rätt naturligt att de hänger mer och startar en insamling ihop:). Jag följer och stöttar båda tjejerna men känner mig mer nära Helen, det känns som att vi har väldigt mycket gemensamt och vi pratar en hel del privat via bland annat instagram men det är ju inget jag delar med mig av på mina sociala medier<3.
   Men som svar på frågan, jag blir absolut inte ledsen<3.

   Stor kram<3

stats