Ny vecka & helgen | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Ny vecka & helgen

Hej fina vänner!

Jag hoppas allt är bra med er! Vi mår bra och jag är faktiskt peppad på den här veckan. Jag vet inte varför? Jag har egentligen inget speciellt inbokat utan är bara peppad rent allmänt.

Jag känner mig väldigt inspirerad och motiverad när det kommer till youtubekanalen och vill typ lägga ut vloggar varje dag haha (skulle vara typ omöjligt i praktiken) men tänker att jag ska påbörja ett nytt schema där jag släpper vloggar på onsdagar och söndagar? Vad tror ni om det?

Jag tycker det är svårt att få kanalen att växa och nå ut till nya tittare? Jag tror att det kan vara youtubes “nya” algoritm då jag själv får så sjukt konstiga rekommendationer? Samtidigt är jag ju väldigt nöjd med min tittarbas(Ni dvs haha!), snälla fina människor och väldigt lite hat i mina kanaler vilket jag är så så SÅ tacksam för. Jag vet inte riktigt om jag skulle tycka att det var lika roligt att hålla på om jag dagligen fick hatkommentarer:S.

 

Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför någon bra serie eller film och käka Ben & Jerrys glass..mmm cookiedough är favoriten;).

Jag hoppas ni får en fin kväll!

Puss!

 

Snart dags för ett välbehövligt frisörbesök då det börjar bli lite “gult”.

 

Sellerijuice dag 9 idag och jäklar vilken supergrönsak detta är!  Känner framför allt att jag har jämnare energi nivå hela dagen vilket var vääääldigt länge sen då jag, som ni vet, har varit inne i en utmattningsdepression.

 

En annan sak jag fått upp smaklökarna för är smoothie med ingefära i, det är så..GOTT!. favoriten är med fryst mango, yougarth, ingefära och apelsinjuice MUMS!

 

Vi har hängde på stan i helgen och fikade, kollade in Toy s rus rea för andra gången och bara hade det mysigt.

 

 

Tanken var ju att vi skulle gå på bio och se Paw Patrol Mighty Pups i söndags meeeen Alfons somnade i bilen på väg in till stan och vi hade inte hjärta att väcka honom.. när han vaknade förklarade vi att vi inte kunde se på bio och han sa sträckte ut armarna och sa Åh nej och sen var det inte så mycket mer med det. Det måste jag ändå säga ,att Alfons är väldigt cool med allt sånt, han gör ingen stor grej av saker om det inte blir av (kanske kommer när han blir äldre) utan han finner sig oftast i det även om jag kan få så sjuuukt dåligt samvete. Jag har lite a en princip att, OM man sagt något så ska man också hålla det men tror som sagt det tar mer på mig än på honom haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Ni hade gärna fått lägga ut vloggar varje dag så jag slapp titta om och om igen på de gamla 😊
    Tack för en superbra youtube kanal och blogg

  2. Anna

    För mig hade di gärna fått lägga upp videos varje dag 😜 väldigt roligt att få följa din familj å eran vardag.

Annons
stats