elinkungsman

elinkungsman

Ny hudvård från Aco

Idag när jag var på Apoteket passade jag även på att shoppa lite nyheter från Aco. Rengöring, dagcreme och ögoncreme för känslig hud. Jag hoppas innerligt att detta fungerar för de är både prisvärda och milda.

Min hud blir ju alltid helknasig på vintern så jag håller tummarna för att detta ska hjälpa att stabilisera den lite.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Jag har för mig att du har torr hud också? Jag fick tips av min hudterapeut förra gången jag var och gjorde ansiktsbehandling att köpa Jojoba olja och smörja in, innan ansiktskrämen, morgon och kväll. När huden har sugit upp all olja så lägger man sedan sin normala ansiktskräm. Testa ☺️🤗

stats