Ny blomkruka | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Ny blomkruka

 

Under föregående vecka inhandlade jag en ny blomkruka från DBKD som jag tittat på ett tag och jag är så nöjd! Det blev en mörkgrå efter mycket om och men och det var många av er som höll med när jag frågade tidigare❤.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. carolineangenberg
  carolineangenberg

  Det har inget med inlägget att göra, men barnen är ju väldigt lika varandra, men vem av er är de mest lik?

 2. Madeleine

  Hej Elin! Kanske fel inlägg på bloggen för min fråga men! Hur mår barnen när dem börjat förskolan ? Min son började för 9v sen och har varit konstant hostig/ snorig… jag tänkte höra om det är så för dina barn också? Jag börjar oroa mig för att de inte blir ordentligt klädda på förskolan när dem går ut eller om förskolan är så ostädad att barnen blir sjuka. Ha en fin dag!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Hej! Mina barn har överlag väldigt bra immunförsvar (som de verkar) så vi har varit väldigt beskonade från sjukdomar faktiskt trots att båda går på föris. Jag har inte upplevt att de klär barnen för lite på den förskola som våra barn går på så tror mer att sjukdomarna har att göra med att barnen är så nära varandra och delar bacillusker;). Fast vi har funderat på om det kanske kan vara så att de har dålig luftkonditionering i de äldre förskolelokaler som gör barnen “konstant” sjuka, typ av det bara cirkulerar dålig luft. A & Ms förskola får en totalrenovering just nu där de byter ALLT och är i tillfälliga lokaler just nu och de är även ute rätt mycket under de tiderna de är på föris så kan ju vara det som gör att de håller sig friska:) stor kram

Annons
stats