När tröttheten slår till.. | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

När tröttheten slår till..

Alltså gudars vad min kropp har gått på lågvarv den senaste månaden. Jag känner mig totalt dränerad på energi och oavsett om jag går och lägger mig tidigt eller tar en powernap vid lunch så är jag lika trött. Det känns som att jag har konstant grus i ögonen och ett tryck i huvudet.

 

Jag är helt övertygad om att det är min livsstil i kombination med störd/dålig sömn som är boven i dramat och det är det första jag ska ta tag i när jag fixat mitt körkort.

Då ska gymkortet nyttjas minst 3 gånger i veckan. Jag vill svettas ut alla hemska gifter jag samlat på mig och bygga en stark och hållbar kropp.

Det syns inte på utsidan men min kropp mår inte bra. Jag äter på tok för mycket socker, har värk i höfter och rygg och har i stort sett helt bortkopplade rumpmuskler. Usch jag vill bara vakna upp och känna mig pigg, stark och värkfri.

Jag vill kunna springa och leka med mina barn utan att bli flåsig efter typ tre steg och jag vill framförallt att min kropp ska hålla i framtiden så att jag kan leka obehindrat med mina( eventuella) barnbarn också.

Jag kommer att påbörja en hälsoresa men kommer inte att skriva allt för mycket om det i mina medier då jag tycker att det redan finns så mycket av den typen i sociala medier idag. En hälsoresa ska man göra för att man själv kommit fram till att det behövs och inte för att sociala medier influerar det.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats