När trötthet blir påfrestande.. | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

När trötthet blir påfrestande..

 

Igår kom det till en gräns där min kropp bara skrek efter vila.. huvudvärk, irritation, dåligt tålamod, ihållande ryggvärk och en enorm trötthet. Jag har sovit dåligt under på tok för många nätter och jag fungerar inte utan sömn.. att på det ensam ta hand om barnen först tre hela dagar och sedan ta två nattningar har varit tufft. Barnen har varit så himla goa och det är faktiskt det enda som gjort att jag orkat hålla igång de senaste dagarna.

Det har kommit till en gräns där jag känner att jag snart får ta in på hotell ensam för att få sova ordentligt.. haha!

Nämen skämt o sido.. så måste jag sänka mina krav och vila MER när tillfälle ges och framför allt be om hjälp och TA mig egentid. ..och faktiskt också känna att jag förtjänar det. Väldigt ofta när jag är ifrån Björn och barnen så skyndar jag mig eller känner mig stressad vilket gör att jag inte njuter av det till 100%.. jag vill liksom hem fort och hjälpa till även om jag inte måste. Björn klarar av att ta hand om barnen ensam PRECIS lika bra som jag❤.

 

..kaffe är min “räddning” dagar som dessa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna Westman

  Hög igenkänning på det! Har en dotter på 5:och en son som snart fyller 1. Dottern som alltid brukar sova klockrent och i egen säng har av någon anledning börjat komma in till oss VARJE natt nu sedan några veckor tillbaka. Sonen ör oxå inne i någon närhetsfas och vaknar x antal gånger varje natt och vill helst sova i vår säng. Jag sover sååå dåligt med barnen i vår säng och har flera gånger varit på bristningsgränsen. Sedan fick jag en egen natt nere i vår källare i gästsängem och gud vad skönt det var.
  Min man har mycket lättare att somna, sova och somna om så han blir inte störd på samma sätt som jag.
  Ta en natt själv om du kan! Såååå skönt! =)

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh förstår din känsla av att hålla på att brista! Sömn är ju så sjukt viktigt och något man verkligen missköter när man får barn. Jag får nog ta en natt (eller flera) för mig själv så att det vänder till plus på sömnkontot haha! Håller på att bli en riktig surtant här hemma😘 stor kram

 2. Jessica

  Hej Elin,
  Älskar verkligen din YouTube kanal och videor!
  Jag är själv en nybliven mamma (med allt vad de innebär) och undrar om du helammade dina barn? Och fungerade det bra? Undrar också om dina barn fått sova med er i sängen? Har en dotter på 8 veckor som är otroligt krävande med maten, vill amma konstant. Hon sover inte heller nästan något alls utan de enda som duger är nån timmes sömn bredvid mig i sängen på natten 😅

  Tacksam för svar från en som har lite koll och så fina grabbar 😊

  /Jessica, också boende i Sundsvall!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh hej Jessica! Absolut kommer skriva ett lite längre inlägg som svar på din fråga så håll ut😘 svaret kommer och det blir bättre,du är just nu inne i den mest intensiva spädbarnstiden den är intensiv men kort😘 stor kram!!

Annons
stats