"Mitt" Bröllop | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

“Mitt” Bröllop

Kan du inte skriva om hur du skulle vilja ha ditt bröllop? Tema , lokal , klänning , hår, hur många gäster , ring osv osv osv./ kram ❤

 

Svar:

Åh givetvis kan jag göra det;) Jag är en person som gillar att planera (och drömma) under en lång tid och eftersom Björn inte verkar fria än på ett tag så verkar jag ha gott om tid på mig att både bestämma mig och ändra mig kring bröllopsdetaljerna haha!

 

 

Klänningen:

 

Klänningen till höger är typ min DRÖMklänning men säkert sviiindyr, det är en Zuhair murad klänning.

 

 

Hår och smink:

Jag skulle vilja ha mitt hår antingen halvt uppsatt med lösa lockar eller i en stor lös fläta. Gärna med lite vita småblommor i håret, en slöja är inget måste för mig. Vad gäller sminket skulle jag köra på enkel sminkning med ljusa läppar och en vingad eyeliner, typ som jag vanligtvis sminkar mig till vardags men med lite mer glow i och givetvis mina älskade lösfransar.

bildkälla:här  här och här

Vigseln:

Jag vill hemskt gärna vigas utomhus av någon anledning! Se bara hur vackert Katie och Tom Maloneys (vanderpump rules) bröllop var, de vigdes i ett vackert skogsparti. Det skulle jag också kunna tänka mig och givetvis vill jag ha ett sommarbröllop.

Bildkälla: här.

Temat:

Jag gillar de där “drömmiga” lite bohemiska bröllopen. Mycket blommor, vita luftiga tyg, ljuslyktor, glödlampor,ljusslingor, lite rustika detaljer. Vackert men ändå väldigt enkelt. Jag vill inte gifta mig i en kyrka.

 

 

 

Lokal/fest:

Jag tänker mig antingen ett STORT partytält inrett med hängande glödlampor, blommor,grenar med vackra löv och långbord eller en mysigt inredd lada i samma stuk. Alltså HUR drömmiga är inte bröllopsfester/middagar i lador?!

Bildkälla:här.

 

 

Brölllopsbilder:

När det kommer till bröllopsbilder skulle jag hemskt gärna vilja ta dem på en veteåker! Jag tycker det är så himla FINT! Se bara bilderna nedan.

källa: här. och här.

 

 

Ringen:

Det här är något jag inte alls tänkt speciellt mycket på och som heller inte är det viktigaste för mig. Jag vill ha en vacker enkel ring och den behöver absolut INTE vara dyr, hellre billigare ifall jag skulle tappa bort den haha!.

 

 

 

Antal gäster:

Jag vill inte ha ett överdrivet stort bröllop utan skulle kunna tänka mig max 50 gäster. Typ mina närmaste och de jag vill dela min/vår dag med helt enkelt:).

 

Sen skulle jag vilja ha roliga sätt att minnas tillbaka på dagen. Engångskameror/photobot. Till gästerna.En fotograf på plats hela dagen osv osv. Listan kan ju göras suuuuperlång haha!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats