Mina skönhetsfavoriter just nu! | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Mina skönhetsfavoriter just nu!

 

Brun utan sol: Bondi Sands DARK. (HÄR)

MAC ögonskugga: Brule. (HÄR)

MAC Mineralize blush Petal power. (HÄR)

The Balm highlighter : Mary-Lou manizer. (HÄR)

Lösfransar från House of lashes– Iconic Lite (finns att köpa på H&M).

Biotherm deo (pure). (HÄR)

 

Här ovan ser ni mina absoluta favoriter när det kommer till skönhet just nu. Jag har tidigare använt mig av Lovingtans BUS( som jag fortfarande tycker är väldigt bra) men provade för några månader sen Bondisands variant och den har jag verkligen fastnat för. Jag tycker att den ger en fin bränna OCH den luktar typ kockos. Jag gillar att det dessutom är en rätt stor flaska för en relativt billig peng.

 

Ögonskuggan och rouget från MAC har jag använt i flera år och just ögonskuggan är en STOOOOR favorit.. jag har verkligen letat med ljus och lykta efter en likvärdig (som inte är testad på djur? vet inte om de fortfarande gör det i och för sig ) men har inte hittat någon som matchar denna.. Den är i min mening perfektion. Den är matt vilket jag älskar då den passar perfekt till vardags. Det är faktiskt den enda ögonskugga jag använder. Den ljusar upp hela ögonlocket och gör att man ser pigg och fräsch ut. Den tillsammans med en eyeliner är min “signatur look”.

 

Lösfransarna jag använder kommer ifrån ett märke som heter House of Lashes och det är mitt absoluta favoritmärke när det gäller fransar. De flesta av deras fransmodeller passar min ögonform som handen i handsken. Modellen jag har fastnat lite extra mycket för heter Iconic Lite men jag gillar även deras modeller Featherette och Siren.

 

Biotherms Deo Pure ÄR den bästa på marknaden enligt mig. Jag kommer aldrig byta ut den! Jag har använt den i nästan 10 år! Den passar min känsliga hy och den håller verkligen måttet, jag luktar verkligen aldrig svett oavsett aktivitet (tack vare den!) haha!

 

 

Det absolut BÄSTA basögonskuggan enligt mig. Det är den enda ögonskugga jag använder.Den har den perfekta beigea nudefärgen och den är helt matt.

 

Petal Power från Mac är ett sånt himla fint rouge! Det påminner om NARS gamla hypade rouge orgasm. Jag gillar både färgen och shimmret i den.

 

Iconic Lite från House of lashes, min absoluta favoritmodell när det kommer till lösfransar<3.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats