Mina mål 2019 | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Mina mål 2019

 

 

Familjelivet: 

Jag vill bli mer närvarande. Jag vet att många som jobbar inom sociala medier säger att det är världens bästa jobb för att att man kan styra sina arbetstider och vara mer med familjen (och så är det säkert för många) men för mig som är NY inom detta så har det inte riktigt varit så. Det krävs mycket planering,deadlines, redigering, mailkonversationer osv som gjort att jag upplevt att jag periodvis varit en mindre närvarande (mer stressad) mamma än vad jag önskat.

Det vill jag ändra på under 2019. Jag vill bli mer effektiv och mer strukturerad. Jag ska se över barnens förskoletider och förhoppningsvis kunna jobba mer med mina medier när barnen är på förskolan för att ge dem bra kvalitativ tid när vi alla är hemma.

Och ha mindre skärmtid överlag när barnen är vakna.

 

Jobbet:

Jag har bestämt mig. Jag ska säga upp mig från min nuvarande anställning. Jag trivs inte alls där längre och jag känner att NU är det dags för mig att söka nya utmaningar och bara våga ta steget oavsett om det lämnar mig arbetslös i några månader. Jag har varit anställd i 8 år på min nuvarande arbetsplats, det är helt klart den längsta anställning jag haft.

 

Jag vill även arbeta mer med /och utveckla  mina sociala medier. Kanske köra igång någon ny serie på kanalen så att det inte bara kommer upp vloggar osv.

 

Vännerna:

2019 ska bli året då jag börjar “facetima” med mina vänner haha! VARFÖR har jag inte gjort det tidigare? Vi bor ju så långt ifrån varandra att det borde varit en självklarhet från allra första början?. Jag hoppas de också är med på det tåget haha.

Jag vill även försöka åka på fler roadtrips och besöka mina närmsta vänner oftare och det är ju helt klart mycket lättare nu när jag har körkort.

 

Relationen:

Vet ni vad jag skulle vilja få till under 2019? dejtnights. Det absolut bästa hade varit om vi hade kunnat ha det en gång i veckan men det kanske blir svårt att lyckas få barnvakt så pass ofta men 1 till 2 gånger i månaden hade varit önskvärt. Vi skulle må så himla bra av det båda två. Bio och middag, det räcker alldeles lagom för mig.

 

En resa:

Jag skulle vilja åka på åtminstone en resa under nästkommande år. Helst en weekendresa bara jag och Björn. Barnen är så små att de inte riktigt “behöver” resa utomlands än. Jag skulle vilja åka till typ Barcelona eller New york, samtidigt är jag så himla rädd för terrordåd:S.

Hälsan:

För första gången i mitt liv så vill jag träna för att bli frisk/hålla mig frisk. När jag ser tillbaka på mina träningsår tidigare i livet så handlade de , med handen på hjärtat, uteslutande om att forma min kropp, att se bra ut helt enkelt. Nu när jag insett att min kropp BEHÖVER träning för att jag ska må bra så känns det inte längre lika jobbigt.. det känns mer peppande att inte behöva räkna kalorier, tvinga sig till bestämda pass för diverse muskelgrupper, kompensera förlorade träningspass osv osv.. ja alla ni som varit där ni vet nog vad jag menar<3.

Nu handlar det om att ge min kropp den bästa förutsättningen att bli så frisk som möjligt och det känns.. befriande.

 

Har ni några mål som ni vill uppnå under 2019?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecka Lilly

  Bra insikt gällande träningen Elin. Bara tänk så mycket kroppen ger oss och så vill många ändra på den för att den “borde” se ut på ett annat sätt. Men oavsett hur kroppen ser ut så tar den oss från punkt A till B. Den ställer alltid upp oavsett hur dåliga kompisar vi är till den.

  Själv ska jag strukturera upp min skärmtid samt att jag ska börja studera på distans upp till jobbet. Ska bli så spännande att se om jag klarar av att plugga eller ej. Om jag ens tycker det är roligt. Jag har inga krav på det utan ser det mer som en utmaning som jag när som helst kan välja att lämna.

  Sen ska jag ta det lugnare. Inte skynda mig så mycket. Jag är expert på att cykla fort som sjutton när jag ska hem från jobbet, även om jag inte har något att skynda till. Ta det lite mer chill och njuta av stunden.

  God fortsättning

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh ja men precis! Jag tror vi är många som underskattar våra kroppar och allt de faktiskt gör för oss automatiskt, att ta hand om den på ett snällt sätt känns som det minsta man kan göra i gengäld <3.
   Låter som bra och roliga mål! Kul att plugga också, skulle jag också kunna tänka mig att göra men vet inte alls vilken utbildning jag skulle välja isåfall<3.

   Stor kram och god fortsättning!

Annons
stats