Min första mukbang! | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Min första mukbang!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. E

  Haha känner igen det här med täta barn, har 14 månader mellan mina den äldsta är strax över två och den andra strax över 1. Är så glad att vi valde att göra så för att som du säger ha det avklarat och dom har såå kul ihop redan, men just nu känns det fan som att ha ett tvillingpar typ 😂😂🌸

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   haha JA, de synkar liksom varandra med allt det “jobbiga” trots att det skiljer året mellan dem! men är ju så himla roligt att se att de leker bra ihop redan nu, tänk sen när de är 9-10<3 stor kram!

 2. Anna

  Jag har inte nån relation till min mamma heller just nu. Har fått ett annat perspektiv på saker och ting, så för va 3 år sa jag “upp kontakten”. Vi har träffats lite vid jul, syskonbarns födelsedag och lite annat. Många höjer nog på ögonbrynen när jag berättar, men står fast och “trivs” med detta just nu. Alla är olika, och likaväl att man har en fin relation, är det viktigt att veta och se att det finns “vi” som inte har haft det.

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ja precis, jag tror att många kan hamnar där vi är nu efter att man fått barn just för att man får ett annat perspektiv på föräldraskap<3. Jag tycker inte att man ska tvinga sig att fortsätta en relation som inte ger än något oavsett om det är blodsband eller inte:) <3 jag tror inte att det kommer vara så här för alltid men just nu ser det ut så för mig iallafall:) stor kram!

Annons
stats