elinkungsman

elinkungsman

Maria Nila silverschampo & balsam

 

För några dagar sedan beställde jag lite nytt från Lyko  och då passade jag på att beställa Maria Nilas silverschampo och balsam. Jag har hört så mycket bra om den serien så jag tänkte testa. Jag beställde reseförpackningar då jag har en ganska känslig hårbotten och inte vill spendera en massa pengar IFALL det skulle vara så att det inte fungerar på just mitt hår. Det är förövrigt ett jättebra tips om ni är sugna på att testa en ny produkt, köp dem i reseförpackning först;).

 

Någon som har testat dessa? är det bra?❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Mitt hår torkade ut av Maria Nilas silver serie 🙁 nu kör jag med schampot ”no yellow” som är sjukt bra! Tips om Maria nilas inte funkar på dig 😍😍

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ååh det låter ju inte bra! Får se till att köra det samtidigt som jag kör inpackning😋 och inte ha det varje tvätt om jag nu ens kan använda det😘 tack snälla för tips! Kram

stats