Måndag & sjukstuga! | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Måndag & sjukstuga!

Godmorgon vänner!

 

Ny vecka och nya utmaningar haha! Björn ligger i magsjuka och vi övriga är än så länge friska. Malve och Alfons har ju haft magsjuka men hade sista symptomen i fredags, jag har än så länge *peppar peppar ta i trä* inte blivit drabbad. Kan det vara sellerijuicen jag dricker varje morgon måntro?;).

Hur länge ska man stanna hemma när det kommer till magsjuka? är det 48h från sista symptomet hos personen i fråga eller 48h sen sista symptomet i familjen? Jag och barnen är hemma idag men ingen av oss är ju sjuk just precis nu men Björn har ju symptom?

 

Starten på veckan blir av förklarliga skäl lugn och jag väntar på lite paket som jag har beställt. Det är allt från inredning till hudvård och det känns lite som julafton när man gjort flera beställningar, tycker ni inte? Jag passar på nu när jag får min sista lön, att fylla på sånt som jag kanske inte har råd att fylla på senare. Tänk att efter 28/2 är jag officiellt arbetssökande, det var vääääldigt länge sen jag var det och jag är lite rimrostig på det där med intervjuer så jag hoppas det kommer gå bra. I “värsta” fall får jag väl söka mig in på någon utbildning så att jag har något att göra:).

 

Vad har jag då hunnit med under helgen mellan barnpassning och städ;)?

 

*Redigera, texta och släppa en video

 

*Måla om i vardagsrummet

 

*Sortera ur min garderob

 

*Klippt Nicki

 

Det hinns med en hel del när man är “inlåst i ett hus” i tre dygn.

 

 

Jag hoppas ni har klarat er från sjukdomar och att ni har haft en trevlig helg!

 

puss!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Om man följer rekomendationerna på 1177 så ska inte hela familjen vara hemma pga att en i familjen är sjuk. Men det är ju många som tycker att alla borde stanna hemma. Jag skulle dock följa rekommendationen på 1177 🙂

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Nej tänker att det skulle bli väldigt dyrt att stanna hemma så pass länge om övriga är friska och det gått 48h sen sista symptomen? Både jag och barnen mår bra och har gjort sen i fredags kväll så kommer åka på jobbet och lämna på föris imorgon (om jag inte insjuknar själv såklart haha!):). Så himla mycket åsikter och svårt att veta vad man ska följa men 1177 känns ju som bästa källan <3 tack för svar! stor kram

Annons
stats