Måndag och ny vecka! | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Måndag och ny vecka!

Godmorgon vänner!

 

Jag hoppas ni alla mår bra och att ni har haft en bra helg… och om INTE, kom ihåg att ingenting är för evigt, allt är föränderligt. Jag tycker det är en tröst i sig, att veta att ett tillstånd eller en känsla aldrig är konstant. Du kommer inte må dåligt för alltid och det som är jobbigt nu kommer gå över, även om det aldrig går att säga när så vet man att det en dag kommer kännas bättre. Förstår ni vad jag?

Vi, i familjen Bergström/Kungsman, mår bra och har haft en lugn helg då Björn har jobbat dagpass både lördag och söndag. I lördags var min svärmor barnvakt till Alfons medan jag och Malve åkte på IKEA en sväng. När vi kom tillbaka så hängde vi hemma hos dem ända fram tills att Björn slutade och sen åt vi en god middag innan vi landade hemma i soffan och somnade till senaste avsnittet av Black list haha!

..och på söndagen hängde vi bara hemma. Vi var ute på förmiddagen och lekte inne på eftermiddagen. När Malve sov så passade jag och Alfons på att ha lite egentid. Just nu är han i en period där han verkligen VILL leka med mig hela tiden (och jag bara njuter!). Han tar mig i handen och vill att jag ska följa med honom och då släpper jag allt. Jag har tidigare sagt, vänta mamma ska bara.. men jag har insett att jag måste prioritera stenhårt. Vad är viktigt och vad är inte viktigt? Den här tiden kommer jag aldrig att få tillbaka och jag vill känna att jag var en närvarande mamma när jag ser tillbaka på dessa år. Det allra mesta som jag håller på med hemma KAN  ju faktiskt vänta<3.

 

Men nog om det! Jag hoppas ni alla får en bra start på veckan så hörs vi mer under dagen<3

Stor kram

Lite bilder från helgen:

En standard helgfrukost, består av havregrynsgröt med frysta bär, jordnötssmör och en god kopp kaffe.

 

Jag passade på att hacka bort is från altanen när barnen lekte loss.

 

Mammas minsting som blir extra mammig när Alfons vill ha min uppmärksamhet.

 

Barnen spelar gärna Bolibompaspelet tillsammans. Väckarfunktionen är en stor favorit men även byta kläder spelet.

 

Lyxigaste lunchen i söndags, pytt i panna med ägg haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats