elinkungsman

elinkungsman

Mål under 2020

 

Okej, vi närmar oss 2020 och vi går därmed in i ett nytt decennium. Det känns väldigt bra faktiskt! Jag har fått en anställning som sträcker sig fram till sista december 2020, mina barn börjar bli så stora att småbarnsåren snart är förbi (blandade känslor). Alfons har hunnit bli 4 år och Malve fyller 3 i maj. Min och Björns relation känns stabil och kärleksfull även om vi har mycket att stå i. Huset har renoverats en hel del och vi har inte så mycket STORA projekt att ta tag i under året utan det blir mer småpyssel.

 

MEN nog om det vad har jag då får mål under 2020?

 

Jag ska ta hand om mig själv. Jag vill komma i ännu bättre form och jag vill hitta en sund hållbar livsstil överlag. Inte slarva med sömn, mat, träning eller vitaminintag. Jag vill utvecklas ännu mer inom träningen då jag tycker att det är så himla roligt!

Jag vill ha ett långt och hälsosamt hår igen. Jag är ju väldigt ombytlig när det kommer till mitt hår (som ni vet) men jag känner att under 2020 vill jag ha tillbaka ett långt friskt svall igen.

 

Jag ska jobba mindre. Det låter kanske jättekonstigt nu när jag har fått en anställning på 12 månader men det jag menar är att jag inte ska jobba så mycket på kvällar och helger. Det senaste halvåret har det blivit att jag jobbat nästan 150% eftersom jag jobbat både med sociala medier till och från OCH mitt vanliga jobb. Under året som kommer tänker jag satsa mer på min nya anställning.

 

Sociala medierna då? Det kommer absolut finnas kvar men det kommer inte komma upp jättemycket samarbeten (jag har två samarbeten uppbokade sen länge i januari men annars inget mer än så länge) och enbart 1 video per vecka/ det jag hinner få upp:). Sen hoppas jag att jag kommer våga vara ÄNNU mer mig själv och bry mig mindre om vad andra tycker och tänker.

 

Jag vill vara MER med mina barn. Mina älskade fina barn. Tiden med dem är så dyrbar och jag vill inte slösa bort den.

 

Jag hoppas att jag och Björn kan få till fler dejter, om så bara några timmar i månaden och sen skulle det vara himla härligt att åka på en utomlandsresa hela familjen.

 

Men det viktigaste av allt är att jag vill skratta och må bra under året. Njuta av livet så att säga:).

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Låter som helt rimliga planer ❤
    Jag ska också hålla kost och träning i schack, göra mer saker med barnen och kanske kanske se framemot en förlovning under 2020 😁🙈 Jag längtar redan till vår resa till Spanien på min 30 års dag i maj!

    God jul och Gott nytt år fina du 😘

  2. Fanny

    Vilka härliga mål du satt upp! Viktigaste av allt i livet är familjen, så du gör helt rätt i att prioritera tiden med dom! Ta hand om dig <3

stats