Magsjukan har hittat hem till oss! | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Magsjukan har hittat hem till oss!

Godkväll vänner!

Hur mår ni? Vi börjar helgen med magsjuka… huga! Malve vaknade vid halv sju tiden imorse och satte sig upp och spydde ner hela mig. Mammas lilla hjärta!

Han har varit så ynklig hela förmiddagen och han fick inte behålla något fram tills efter lunch,sen lugnade det ner sig. Så det verkar handla om någon typ av 6-12 timmars magsjuka vilket är tur i oturen. Ingen av oss andra har drabbats (än) och just nu tvättar,städar och handspritar vi för fullt här hemma.

Jag hoppas ni är friska och krya och att ni får en bättre start på helgen❤.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida.

  Era stackare, så synd om de små när de är sjuka 😢.
  Vi har också sjukstuga, klarade 2v inskolning sen var det kört. 🙈
  Kram

 2. Susan

  Åh nej! Värsta som finns. För oss höll det på i två veckor.. tre barn som varvade varandra och avslutningsvis en gemensam kräkdag för mig och sambon som då låg däckade med tre friska och pigga barn här hemma.. Hua! Rekommenderas ej.

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Men huga! Magsjuka är verkligen det värsta, tur i oturen *peppar peppar ta i trä!* så verkar det endast vara Malve som åkte på kräksjuka. Han har dock inte haft några sympton sen i fredags eftermiddag så verkar varit en kort variant, om den inte bestämmer sig för att gå runt som hos er:S Huga hoppas inte! stor kram!

Annons
stats