Lördag | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Lördag

Godmorgon fina ni!

 

Idag har jag fått en rejäl sovmorgon då Malve var riktigt trött och sov vidare trots att övriga familjen vaknat och stökar runt så jag ligger kvar i sängen och bloggar lite haha;).

 

Igår hade vi en riktig hemmadag. Vi lekte på tomten, promenerade i skogen och bara hade det bra. Det var dessutom lite svalare igår (haha sjukt att man anser att 25grader är svalare numer) så det var lite “behagligare” att vara ute och leka.

 

Björn har fått någon konstig idé om att han vill köpa en elcykel?! Mitt gensvar är NEJ.Haha! Men vi får se om detta suget stannar kvar ändå. Jag fattar verkligen inte vad han ska med en elcykel till?

 

Vi har varit på jakt efter en Bastmatta till altandäcket men det är ju slut ÖVERALLT och de som finns kvar är inga fina (i-landsproblem).

 

Iövrigt är vi inne i ett riktigt semestermode. Vi tar dagarna lite som de kommer och tar det mesta dels lugnt. Inga måsten eller stress.

 

Jag hoppas ni alla har haft en kanonbra start på helgen och att ni mår bra!

Puss!

 

Det blir mycket lek utomhus dagar som dessa!

 

..och lek hemma hos farmor och farfar😉.

 

Vi har lånat massor av böcker i omgångar. Malve ÄLSKAR att lyssna på sagor. Pino är favoriten och den tar han själv upp och sträcker fram till oss för att läsa..om och om igen haha!

Denna läsk är jag typ BESATT av just nu! Så läskande och god!

Älskar detta halsband från Linn Ahlborgs kollektion för NA-KD.

Gårdagens outfit! Dessa sköna byxor hittar nu på H&M😘.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna Westman

    Älskar oxå den läsken! Ett tips är att ta en halv lime och moddla i ett glas tillsammans med mynta. Hälla på en massa is ock sen läsken. Såå gott!!! =)

Annons
stats