elinkungsman

elinkungsman

Lördag

Hej på er, fina fina ni!

 

Idag är det lördag och jag har fått en ordentlig sovmorgon, så härligt! Jag gick upp 09:30, alltså senaste gången jag sov så länge var när jag var gravid, det är rätt sjukt faktiskt.

Nu har vi äntligen bytt bil och vet ni, jag är så sjuuukt nöjd. Jag var lite skeptisk först men nu när jag har fått köra den är jag totalt förälskad i den haha! Det blev en Passat Alltrack 2014 (ska visa bilder i ett eget inlägg) och det absolut bästa med den är att den har automatväxel.. Allstå D.R.Ö.M.M.E.N! Jag trodde faktiskt inte att det skulle vara SÅ stor skillnad på att köra automatväxlad gentemot manuell men jösses vilken skillnad det är. Det är roligt att växla men så himla mycket “meckigare” vi tex stadskörning och när man ska “accelerera” iväg medan en automatväxlad bil bara sköter allt åt en, man behöver bara gasa och bromsa.. typ som att köra en radiostyrd bil haha!

Många har frågat om hur jag kommer göra med körkortet om vi byter till automatväxlad bil och svaret är att jag fortfarande kommer ta körkort med manuell. Jag tycker att det är något som är bra att ha då man FÅR köra “alla” bilar eller vad man ska säga. Det är ju inte säkert att vi kommer ha råd att köpa två bilar med automatväxel tex och då är det ju bra att jag får (och kan) köra båda bilarna.

Björns föräldrar har en bil med manuell växel så vi får låna det lite nu innan jag tar körkort för att jag ska upprätthålla mina “växlingskunskaper” fram till uppkörningen, men alla ni som tagit körkort vet ju att har man en gång lärt sig att köra en manuellbil så sitter det typ i ryggmärgen.

 

Idag ska vi grilla med våra grannar och det tror jag kommer bli supermysigt! Vi har verkligen världens trevligaste grannar, det enda som är lite tråkigt är att det inte bor en enda unge i vår gata som är i Alfons ålder.

 

Appropå något helt annat så är jag lite sugen på att starta en vloggvecka med start på måndag. Det är många som önskat en vloggvecka när vi nått 20 000 prenumeranter och i skrivande stund är vi faktiskt 20 544 st (heeeelt galet!) så det vill jag verkligen få till.

Tack snälla ni för att ni valt att följa vårt liv och för att ni vill spenderar en liten del av det dyrbaraste ni har med oss, nämligen er TID. Jag uppskattar det verkligen så himla mycket<3 TACK!

 

Jag hoppas ni alla får en kanonbra kväll!

puss!

Ni är bäst! Jag är så himla glad att det är just NI som har hittat till mina kanaler

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  Vore underbart med vlogg vecka!! Hoppas ni får nån peng för allt jobb, och alla dessa fina härliga videos ni gör! Är ni så värda !! ❤️❤️

 2. Elin

  Åh ni förtjänar alla dessa prenumeranter och mer!! Började följa er när ni bara hade några tusen och jag har inte tröttnat ett dugg (blir snarare mer och mer taggad!!!). Jag totalt älskar hur ärliga och verkliga ni är i era videos. Fortsätt som ni gör<3

 3. linda

  vad kul med vlogg vecka<3 ditt hår blev jätte fint<3 ta det försiktigt med silvershampo bara det sliter extremt på håret.
  Hur går det med Malves svullnad på halsen? hoppas det är bättre kram

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh vad roligt att det uppskattas får vi se om vi får till det😍. Åh många som säger att silverschampo torkar ut så ska ta det försiktigt och prova att använda det rätt sällan:). Svullnaden är kvar men verkar ha blivit mindre, vi ska dock få en nu tid och hoppas på att få ett svar på vad det är😘 kram

stats