elinkungsman

elinkungsman

Livets liv!

Hej vänner!

Hur mår ni? Vi mår tipptopp och vi har verkligen haft ett kanonfint väder de senaste dagarna. Jag älskar livet liiite extra när solen tittar fram.

Iövrigt jobbar jag i veckorna och barnen är hemma med Björn. På kvällarna pysslar vi på mycket med trädgården och altanen. Jag började faktiskt lasera den igår och det blir så fint!

Vi valde ju en mörkare lasyr tillslut då det blir så otroligt ljust mot vår vita vägg att ha en ljusare nyans även på trallen. Så vi valde en mörkare nyans efter mycket om och men.

Nu när första lagret är strykt så inser jag att det var HELT rätt beslut, det blir kanonfint!

 

Hoppas ni alla har en fin dag och att ni mår bra!

Puss

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cecilia Hällberg

  Hej!!
  Jag måste få veta, varifrån kommer din härliga mjuka tjocka tröja som.du har på dig i din senaste vlogg livets liv? Försökte kommentera på klippet men fick ej. Tack för en bra Youtubekanal som jag nyligen hittat till

 2. Jenny

  Kan du berätta mer i vloggen om lasyren till altanen? Hur ni valde ”kulör”, vilka penslar du använt osv.

 3. Sofie

  Tror det är kommunen man skall höra av sig till angående skabbräven 🥺 såå fruktansvärt , hatar att se djur lida och man bör verkligen göra allt man kan för att hjälpa dem … i det här fallen handlar det väll om att förkorta lidandet så mkt det går 😢 så otroligt vackra varelser 💔

stats