elinkungsman

elinkungsman

Livet just nu!

 

Först och främst, vill jag säga TACK till alla ni som dagligen peppar mig på ett eller annat sätt genom att kommentera,skicka DMs eller bara göra något så enkelt som att likea. Det gör mig alltid så himla glad och det påminner mig om VARFÖR just JAG gör det här. Jag gör ju inte det här för att tjäna drösvis med pengar eller göra en karriär utan för att jag tycker att det är roligt och för att få komma i kontakt med människor jag aldrig annars hade haft möjlighet att träffa.

Ni har lärt mig så himla mycket när ni delat med er av era känslor,tankar och erfarenheter. Det tycker jag är så himla härligt med internet. När ni skriver att jag peppar er eller ger er energi gör det mig så jäkla glad. Det är väl en av de finaste sakerna man kan göra på nätet?! Jag kan inte ens fatta att lilla jag inspirerar någon, det känns fortfarande så overkligt<3.

 

Men men NOG om det här kommer en liten life update:

 

Den här svackan jag berättade om i tidigare inlägg verkar ha lagt sig en aning och vet ni, jag tror faktiskt att den beror på stress. Jag tror även att det är stress som gjort att jag tappat mycket hår det senaste. Jag har nu bunkrat upp med massor av vitaminer och speciellt vitaminer för håret. Jag har tagit det lugnare med mina sociala medier och sänkt pressen rejält.

Det som hjälpt mig allra mest är faktiskt ERA kommentarer, att ni peppar mig och stöttar mig. Ni är så många som skriver “Ta det lungt, vi finns kvar oavsett och blir bara glada när en vlogg kommer upp även om det tar tid mellan klippen”. Det gör att jag pustar ut lite och känner mig mindre stressad.

 

Jag är helt förälskad i mina nya hudvårdsprodukter från Aco! Så himla bra. Jag har använt produkterna dagligen  sen jag köpte dem och känner redan att min hud känns väldigt mycket lugnare. Tips tips, väldigt prisvärda dessutom!

 

Jag letar ju efter de där perfekta träningstightsen men har ännu inte riktigt hittat dem. Jag gillar Gymshark men ska köpa på mig ett par som är lite större, tog dem ju i XS och det känns liiite små, så kanske sitter det bättre i Small.

 

Julen närmar sig och vi är långt ifrån klara med julklappar. Vardagen kommer liksom emellan och vi har inte prioriterat att shoppa av den anledningen, Jag får sån ångest när jag besöker shoppingcenter och ser överfulla parkeringar. Det blir så svart på vitt att vi överkonsumerar under julen.. Jag vet inte vad det är med mig men jag känner någonstans att jag vill göra mer för miljön än jag gör idag, jag måste bara hitta det som fungerar för mig. Jag är ju lite så, det spelar ingen roll hur många som säger till mig att göra på ett visst sätt jag kommer alltid göra på mitt sätt i slutändan ändå och det är ju absolut inget fel med det.

 

Jag har fått ett väldigt roligt besked som gjort att jag kan pusta ut och även gjort mig väldigt glad. Jag kan nog dela med mig av det under nästa vecka;).

 

 

Delar med mig av lite bilder från den senaste tiden:

Förra helgen var vi på julmarknad och passade på att mysa i samevistet. Drack lite kaffe och åt renklämma, så mysigt!

 

Min vagel gav ÄNTLIGEN med sig och jag kunde sminka mig ordentligt igen. 

 

 

Träningen går framåt men kosten går bakåt haha! I januari hoppas jag att @linnlowes kostapp tasteli.app släpps då ska jag testa den:) Det är ju samma tjej som gjort de träningsprogram som jag kör via fitplan appen så det ska bli roligt att testa att äta enligt ett av hennes scheman.

 

Förra helgen hade vi även vårt årliga julbak hemma hos Björns föräldrar, lika mysigt som vanligt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats