Livet just nu i punkter | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Livet just nu i punkter

Jag ska på en arbetsintervju senare i veckan och jag är så himla förväntansfull och glad då detta är ett jobb som passar mig som handen i handsken. Jag hoppas att jag får det!

 

Mitt hår har varit så “bångstyrigt” den senaste tiden och jag har inte förstått varför tills jag insåg att jag har ju använt ett annat schampo och balsam. Mitt hår mår absolut bäst av Daxxin.(bästa schampot och balsamet!) Redan efter första tvätten blev det som vanligt igen.

 

Barnen är friska och krya och fulla av energi. Jag älskar dem så att hjärtat spricker. Mina barn kan verkligen konsten att både charma mig OCH trötta ut mig fullständigt haha!

 

Jag har kommit efter med att svara på min mail och jag hatar när det händer.Ogillar dessutom hotmails uppdelning av inkorgen med prioriterat och övrigt samt att många mail hamnar i skräpkorgen som inte är skräppost = med onödig tid att gå igenom  inkorgar på samma mail.

 

Jag måste sätta mig ner och skriva en punktlista på allt vi ska göra utomhus den här sommaren. Det vi inte hann med förra året skulle vara härligt att få till i år. Vill ni att jag delar den listan här på bloggen?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Du kan ändra det där med prioriterad inkorg, gå in på inställningar (om du är inloggad på datorn så är det ett kugghjul uppe till höger) där kan du avmarkera prioriterad inkorg och får då allt i samma inkorg. Jag ogillade också uppdelningen och blev glad när jag insåg att det var super lätt att ändra. 😊

 2. Linda

  Tycker du ska klippa håret axel kort hade varit så fint💕 ja man märker om man ändrar shampo o balsam så blir håret direkt konstigt men när man ser återgår till sitt eget blir det bra igen. Samma tex hos frisören när de använder andra shampo osv så vill man bara hem och tvätta sitt hår ❤️

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh ahah det är SÅ många som tycker precis som du, att jag ska klippa av mig håret haha! vet dock inte om jag vågar<3. Ja schampo och balsam gör sån stor skillnad och är ändå viktigt att det är anpassat efter ens hårtyp<3 stor kram

 3. Madelene

  Ja dela! Så kul att följa renoveringar och fix med hus då vi inte har hus ännu men längtar tills vi hittar det rätta 🙂

 4. Maria Jonsson

  Men jaaaa! Klart du ska dela listan här på bloggen 😃 var har du köpt din tröja (hehee försök att inte tänka på DEN låten nu) förresten? Så himla snygg ju 😍 och du med såklart! Kram

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   “ingen vill veta vart du köpt din tröja!!” haha! gud vad jag hatade den låten när den kom.. när kom den ut föresten? *googlar*.. 2004! det är alltså 15år sen, känner mig helt plötsligt väldigt gammal haha!
   Jaja nåväl tröjan kommer ifrån Lager157 och är väldigt prisvärd, ligger på 100kr:)stor kram

   1. Maria Jonsson

    Hahaha ååh välkommen till klubben, tyckte att den var så dålig när den gick som radioplåga – men än idag dyker den upp i huvudet som en tvångstanke så fort jag frågar (eller blir frågad själv) någon var de har köpt ett plagg eller en pryl osv 😂 jättetack för tipset iaf, klickade faktiskt hem en likadan fast grå 😍 kram

Annons
stats