Lite punkter | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Lite punkter

Jag älskar den här typen av uppdateringar på bloggar och det är också därför jag gör dem så ofta. Punktlistor känns informativa men på ett roligt sätt<3.

 

Jag vill förnya ALLT just nu. Min garderob, färgen i vårt matrum, byta ut soffan och våra matsalslampor med mera MEN det är inte riktigt läge just nu. Jag får lugna mig med en del av alla saker jag vill uppdatera då vi behöver se över vår ekonomi nu när jag kanske kommer vara arbetslös i några månader framöver. Jag har iallafall unnat mig en ny neonfärgad tröja, ett halsband och ett par örhängen.

// neonfärgad tröja // stjärnörhängen // månhalsband

 

Jag går och längtar efter mitt nästa frisörbesök. Jag är redan jättenöjd med min hårfärg men jag vill ha det ännu en nyans ljusare<3. Jag vill ha riktigt blont hår och jag inspireras just nu av alla snygga blondiner jag ser överallt. Mörkare kläder, mönster, färgglatt ja det mesta passar ju till ett riktigt blont hår. (för egna pengar för dem som tror att Björn betalar mina frisörbesök, kände att detta kanske behövde förtydligas 😉 ).

 

Jag skulle behöva bunkra upp med linser. Jag kommer inte ens ihåg senast jag bar ett par linser?! Det skulle vara skönt att slippa glasögonen ett tag då barnen kladdar på dem konstant, imma vid temperaturskillnader och sen är det fel styrka på dem:S. Jag har fått bättre syn så de är lite överkorrigerade.

 

Jag har följt serien Nashville ett tag och snubblade av en händelse in på “Maddies” (äldsta dottern till Rayna) instagram. OJ vad hon har förändrats utseendemässigt, hon har ju alltid varit vacker men GOD DAMN vad snygg hon är och vilken röst!

Bildkälla : @lennonstella.

 

Barnen är helt j*kla galna! Vissa dagar känns det som att jag har ett stresspåslag på 520% när de springer runt här hemma och skriker samtidigt som de jagar varandra.. Snälla gode gud måtte detta vara en övergående fas…. Malve har dessutom kommit in i en hälla-ut-allt-oavsett-vad fas och en dra-av-sig-blöjan-och-kissa-överallt-förutom.-på-pottan-fas…  ingen av faserna är uppskattade hos oss föräldrar haha!

 

Jag vill få mer egentid med Alfons. och jag är så redo att sluta amma Malve. Jag vill få mer tid med bara Alfons då jag känner att vår relation ibland hamnar i skymundan då Malve tar mycket av min uppmärksamhet. Vi skulle kunna åka på lekland själva, biblioteket, bio ja det finns SÅ himla mycket vi kan hitta på bara vi två<3. mer sånt 2019!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susan

    Det är SÅ viktigt med egentid med storasyskonet. Vi har en son på 3,5 år och två tvillingtjejer på 1,5 år. Blir ju lätt att sonen inte får samma tid med mig då tyvärr… Var dock på bio med honom idag och man märker att han njuter och trotset blir dessutom som bortblåst! Så prioritera tiden med Alfons, för man för tillbaka det tusenfalt sen😌 <3

  2. E

    Älskar dina punktlistor, massa intressant info om livet just nu! <3 och gud så jag kan känna igen mig i barn som springer runt och skriker och ett ENORMT stresspåslag haha 🙄

Annons
stats