Lite punkter just nu: | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Lite punkter just nu:

-Alfons har fattat tyckte för sång och dans! Det här är något heeeelt nytt och ingen är gladare än jag. Alfons har aldrig varit speciellt intresserad av musik och dans överlag så nu när vi kan sjunga huvud,axlar,knä och tå och han försöker sjunga med och gör rörelserna går jag i taket av lycka. Själv älskar jag att dansa så jag står mer än gärna och dansar med honom. Jag hittar på egna verser och barnen hänger på! Typ –vicka på rumpan när du är riktigt glaaad! –Krama mamma när du är riktigt glaaad osv osv. haha

 

-Alfons potträning har gått så himla BRA! Han är blöjfri större delen av dagarna numer och både kissar och bajsar på pottan. Det som har fungerat för oss eller snarare för honom har varit att vara naken på nederdelen. Inga kalsonger eller liknande som förvirrar. Nästa steg blir att försöka få in kalsonger i proceduren. Men vi tar allt i hans egna takt för det är det som fungerar allra bäst.

 

-Jag har fått en välbehövlig paus från youtube denna vecka och det har gett mig lite perspektiv på HUR jag ska jobba med kanalen i framtiden. Jag har fått frågan om jag slutat med uppladdningsschema, dvs att en video släpps varje söndag och det har jag inte gjort. Tanken är att videor ska komma upp varje söndag i den mån jag kan/hinner:). När jag har samarbeten inbokade kan dock publiceringarna ske på lite olika veckodagar samt att de ofta är inspelade veckan innan de publiceras.Anledningen till att det blir så är för att företagen gärna vill se videon och godkänna den innan den publiceras och det är ju förståeligt.

Den här veckan har jag hittills inte spelat in en enda sekvens eller ett enda videoklipp till kanalen. Jag har verkligen bara tagit det lugnt. Vilat och funderat. I helgen vill jag spela in en vlogg så på söndag är tanken att det ska släppas en vlogg som vanligt. Jag tänkte att vi ska adventspynta, passande till första advent och allt;).

 

-Vi har bestämt att barnen får MAX 2 julklappar var av oss. That´s it. Tanken är även att dessutom de ska få likadana saker. Vi har märkt att de blir avundsjuka om vi ger dem olika saker just nu och då vill vi undvika det till julafton. Onödigt och bara dumt med massa bråk på en sån mysig familjedag.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde

  Tips med potträningen – börja med att ha lösa sköna byxor på INNAN ni kör med kallingar 🙂 De är lättare att dra ner och dra upp själv nämligen! Men bara ett tips såklart. Vill ni börja med kallingar direkt så går det säkert också utmärkt 🙂

 2. Erika

  Klokt att minska på julklapparna! 😊 Här får lillebror 2 paket och storebror får 4, men då är 2 av paketen begagnade böcker i favorit serien, Halvan 😀👍 Sen kommer det ju paket från andra och även om jag har försökt få dom att bara köpa 1 paket per barn så blir det tyvärr aldrig så 😒

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Nej det var lite så vi kände också, eftersom övriga familjen kommer ge något litet också blir det ju så himla mycket<3. När de är så små känns det dumt att överrösa dem med paket då är det ju bättre att sätta in de pengarna på ett konto så att man har råd att göra större inköp till senare julklappar/födelsedagar;) stor kram!

Annons
stats