Lite just nu punkter: | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Lite just nu punkter:

Suktar jag efter: 

Detta påsklakanset från H&M. Jag ÄLSKAR färgen. Jag tror jag har fått en liten crush på smutssenapsgult då mina ögon tycks dras lite extra till föremål med just den färgen för tillfället.

 

Njuter jag av:

Det härliga höstvädret som vi blivit bortskämda med, sol,sol och sol!Det bästa hade ju varit att få ha så här fint väder och sen bara PANG! en riktigt fin vinter med mycket snö och sol.

 

Stress?

Jag vill SÅ mycket men jag har inte tiden till övers och jag har insett att jag måste både inse,prioritera och respektera mina begränsningar. Jag är den ENDA person som sätter press på mig just nu och jag måste någonstans bara stanna upp och titta på det jag gör och säga att det är BRA och det duger.

Jag tror rätt många influencers lider av den här typen av prestationsångest. Man vill hela tiden utvecklas och bli bättre och leverera roligare/bättre/intressantare content men faktum är att jag tror de allra flesta gillar när det är lite oslipat och “operfekt”.. förstår ni hur jag tänker? Det är ju det som gör att Youtube sticker ut. Det är inga tvproducenter som gjort genomtänkta tv-program utan helt vanliga människor som delar med sig av sitt vardagliga liv, precis som det är.

Jag trillade in på en video idag där en rysk influencer pratade om just det här och den press hon lagt på sig själv de senaste åren..hur hon till slut inte kunde posta en video om sminket inte var perfekt, ljussättningen inte var bra eller miljön i bakgrunden inte var fin.. att det hade slutat med att hon filmat i timmar för att sedan radera videon för att den inte dög och att det som en gång varit det bästa hon visste nu bara blivit en massa ångest… Hon berättar om att hon saknade och tröstade efter att få följa människor som bara ÄR som de är utan alla krusiduller och jag kan verkligen relatera till det hon pratar om.

 

Ser jag fram emot:

Ledig tid med familjen och en dejt med Björn. Vi har ingen dejtdag/tid utsatt men jag ser fram emot att kunna ta en dejt inom en snar framtid. Sen ser jag såklart också fram emot Alfons 3års dag. Det ska bli spännande att se hur han reagerar på uppvaktningen nu när han blivit så stor! Lilla älsklingen❤.

Stora killen! Som växt som en tok de senaste två månaderna. Han har numer storlek 104 på kläder❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mikaela

  Tittade på videon ovan och vad bra den va och det hon sa.Jag följer dig för att du är verkar vara en sån härlig och ödmjuk tjej.Tycker att du är grym på att göra vloggar och behöver inte ändra på någonting.Jag följer dig för att jag kan relatera till dig och ditt liv.Har också två pojkar älskar inredning och shopping.Du inspirerar!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Tack snälla!! Och vad roligt att jag kan inspirera och att man kan relatera till mitt liv❤ och visst är det bra det hon pratar om mycket som är då sånt. Stor kram😘

 2. Sofie

  Jag verkligen älskar dina vloggar precis så som de är 😃👏 huvudsaken att de fortsätter att komma 💛 ! Tkr precis som du skriver att det är det som är charmen med youtube 😊

Annons
stats