elinkungsman

elinkungsman

Lite favoritbilder från min mobil:

Vi har nog alla de där bilderna vi gillar extra mycket och jag tänkte dela med mig av några av mina;).

 

Alltså älskade barn. Så himla fina.

 

En av mina favoritbilder och gudars vad liten Alfons var där!

 

Älskar kärleken i denna bild!

 

Även om bilden är suddig så tycker jag att den är så härlig! Det har nog inte undgått någon att mina barn älskar uttryckningsfordon så ett besök på brandstationen var häftigt!

 

Älskar , älskar denna bild! Så fin.

 

Med malve i magen, Malve utanför magen.

 

Älskar mössan och outfitten, så jäkla gullig!

 

Så mycket glädje i denna bild!

 

Så härlig bild på mig och Alfons.

 

Haha Alfons och Björn! Guud har Alfons varit sådär liten? Känns overkligt.

 

Triss i rutiga skjortor!

 

Älskar denna bild på mig och Björn. Alltså kolla mitt hår gud vad långt det var!

 

En av mina favoritplatser att fota på, det blir så fina bilder här.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie-Louise

  Alla bilderna är superfina!
  Åh hoppas att vi får se vad du beställde i nästa vlogg om det hunnit fram då! Mitt bäcken är snett eller det blir det emellanåt och jag har varit o dragit rätt det några gånger det blev så efter min första förlossning men allra först blev det så när jag var 12 år o var med i en lätt trafikolycka. Fattade inte varför jag hade ont i ryggen jämt vi trodde det var min madrass i sängen. Var till en naprapat när jag var 20 ungefär o tror att även mitt ena ben var lite längre än det andra det är vanligt. Men jag trampar även snett med fötterna sen jag var yngre och jag fick så bra inlägg då de gjorde gips avtryck av fötterna man fick ha i. Tror inte de gör så längre fast de är bäst. Fick såna när jag var 15 ca. Jag trampar lite snett än det kan man se på mina skor efter ett tag. Haft några ryggskott när barnen var jättesmå har klarat mig rätt bra peppar peppar nu på några år får ont i ryggen ibland. Var tränad när jag blev gravid vid 23 men fick foglossning på en gång nästan o hade en 30 timmars förlossning med sugklocka. Efter det var bäckenet o ryggen sneda , en bra sjukgymnast brukar kunna lösa ryggsmärtor bra, och höftsmärtor. Inte kul att ha ont jämt, hoppas det släpper för dig! Får jag ställa en dum fråga? En vanlig person alltså en som inte är influencer blir eller kan inte bli inbjuden till ett sånt där event som vimedbarn ska ha i höst va? Det vore som att träffa ett par av sina “idoler” att komma dit haha. Lär töntigt det där jag menar att du inspirerar mig, som Moa oxå, och Helen, Ni är äkta! Och ni är fantastiska på alla sätt och vis! Du jobbar, sköter hem o barn o hinner redigera så fint o bra , så det är inte konstigt om du inte hinner med nå annat på din to do lista! Så blir det för mig ofta med o då har jag varken yt kanal eller blogg att sköta! Det andra blir nog gjort snart ändå tror jag både du och Björn är väldigt ambitiösa. Kram 😚

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Oj ja de säger ju att der är rätt vanligt att ha ett lite längre ben och att det kan bero på lite olika saker😊. Men tror att mitt bäcken (eller muskelstyrkan) blivit ojämt för att jag burit snett suttit snett osv så hoppas verkligen det går att lösa relativt fort❤.
   Åh jag vet faktiskt inte om man kan gå på ett sånt event utan att vara en “influencer”, kanske att man kan köpa biljetter😊. Och tack snälla för de fina orden, vad glad jag blir! Stor kram

 2. Jennifer

  Om ni inte redan fått svar på er fråga på YouTube angående vilket träd det var, så tror jag iaf att det är ett bokträd ☺️

stats