elinkungsman

elinkungsman

Just nu!

Jag tänkte att vi kör en just-nu-lista:

 

Jag har så svårt att bestämma mig ang tvättstugerenovering. Golvet tror jag att jag bestämt mig ang. det blir klinker.(och ja det är jag som tar typ alla “kosmetiska” beslut i hemmet haha!). Jag trooor det blir marakeshmönster, jag tycker det är så fint och så är det roligt med lite mönster.

 

Jag och Björn är inne i en sån bra period relationsmässigt. Det känns som att vi tagit oss igenom det “värsta” åren och äntligen har lite mer energi över till varandra. Nu när jag ser tillbaka på de åren som gått fattar jag inte hur vi klarat av dem haha? Renoveringar, trotsåldern, hund, konstant amning, långa nattningar, liten avlastning..Ja ni fattar haha!

Idag somnar barnen oftast bättre tider, sover i stort sett hela nätter. Vi har fått bättre möjlighet till barnvakt och mina hormoner är tillbaka på en normal nivå= ett normalt samliv igen haha!

Sen att vi fått mer tid ifrån varandra om dagarna och det har nog också gjort sitt, jag är så tacksam att känslorna fortfarande finns kvar för småbarnsåren ÄR slitsamma.

Jag kan inte tänka mig en vardag utan min Björn. Tänk om vi skulle gå isär och träffa andra? Känns så otänkbart. Jag vill inte “dela med” mig av mina barn till någon annan heller om ni förstår hur jag menar samtidigt så ska man ju inte vara tillsammans bara för att. Det hade onekligen varit en svår situation och jag hoppas att vi aldrig hamnar där även om man aldrig ska säga ALDRIG.

Jag sänder en styrkekram till alla er som kämpar relationsmässigt just nu. Speciellt om ni har barn, jag kan tänka mig att det är extra ångestladdat då.❤.

En gammal bild på mig och Björn från tiden innan barn.

 

Jag njuter av hösten! Alltså vad hände? Jag brukar inte tycka att hösten är SÅHÄR mysig men jag njuter verkligen. Jag älskar att jag får ta fram alla mina gosiga stickade tröjor. Jag får föresten SÅ många frågor om mina stickade plagg och jag kan säga att de är från H&M, Nakd och Chiquelle. Jag skulle kunna knåpa ihop ett litet inlägg med tips på snygga stickade plagg.

Denna tröja tex är gammal och kommer ifrån Chiquelle.

 

Jag följer ju årets Paradise Hotel och jag vet inte om jag blivit pryd på “äldre” dagar men jag sitter och skruvar mig i soffan samtidigt som jag har en mental skämskudde uppe HELA tiden. Ändå följer jag det varje avsnitt! Jag fattar bara inte hur tjejarna vill vara med killar som beter sig som de gör?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie-Louise

  Jag följer inte paradise hotell men ser nåt avsnitt ibland o jag håller med dig…Och jag är inte pryd för 5 öre men de beter sig som jäkla småbarnsrumpe as , i brist på bättre ord, alltså killarna. Sen tycker jag det är porr aktigt och bara spel för galleriet så det blir pinsamt. Den ena värre än den andra. Tror många av tjejerna har väldigt dålig självkänsla /de faller lätt för charm och när killar smörar för dem. Sen är nog nån av dem också väldigt kändiskåta, de vill vara med i rutan och lyckas till vilket pris som helst. Tänker då på Robinson Robban, kommer du ihåg att han gjorde ALLT för att bli känd/ännu mera känd o synas? Det är kul ibland att se lite på PH, när det är drama och så för vem gillar inte det , att kolla på iaf, känns nästan i bakhuvudet att det inte är på riktigt. Har kollat lite på ex on The beach, den engelska/amerikanska versionen som går på MTV. IInte mitt favvo program men som sagt kan vara lite underhållande ibland o man fastnar för det.
  Kram

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   JA jag känner likadant, som att det inte längre är reality utan verkligen är manus. Det känns som att man ser igenom det lite, kan ändå inte hjälpa att titta haha!:*) stor kram

stats