elinkungsman

elinkungsman

Just nu!

 

Mår: Bra men är väldigt trött efter två nätter men halvbra sömn. Jag sover alltid dåligt när Björn jobbar natt eftersom jag gärna vill ha barnen nära när jag är ensam hemma med dem.

 

Längtar efter: Helg och ledig tid med mina barn (såklart!) och min beställning från H&M. Det är inte mycket jag beställt men det är ju alltid roligt att få paket eller hur!

Önskar mig fint väder till helgen så att vi kan äta frukost ute! 

 

Drömmer jag om.. en utomlandsresa med Björn. Bara vi två. Eftersom den här sommaren inte bjudit på allt för bra väder så är jag sugen på att åka till typ Grekland eller Barcelona. Eller egentligen behöver vi inte ens åka iväg ensamma heller, eller JO det behöver vi men egentligen är miljöbytet det viktigaste.

 

Bildkälla:här. Santorini verkar vara magiskt vackert så får jag välja skulle jag nog vilja åka dit faktiskt.. Åh tänk om jag och Björn kunde få sitta där på en härlig balkong om kvällarna och dricka vin..mmm vilken dröm!

 

Funderar jag på: om jag ska försöka ta mig ner till Stockholm och gå på Vimedbarns influencers awards i september, det skulle vara så himla roligt samtidigt som jag inte alls är en rutinerad eventtjej. Jag känner ju knappt några andra influencers men å andra sidan är ju det ett perfekt tillfälle att träffa andra som också håller på med det här:). Sen skulke det vara himla kul att få klä upp sig lite!

 

Vill jag klä mig.. i snygga basplagg i neutrala färger. Jag rensade faktiskt i min garderob för några dagar sen då jag planerar att verkligen ge min garderob en rejäl “renovering”. Jag vill ha snygga baskläder som håller i flera år. Kahkigrönt är en färg jag gillar extra mycket just nu.

grön oversize tshirt här och khaki färgad sweatshirt här.

 

Min trasiga höft: Jag var in till vårdcentralen och bokade in en tid till en läkare. Jag vill verkligen att de röntgar min höft för att se hur det ser ut runt mina höftkulor eller vad man ska säga. Det känns verkligen som att något ligger fel och jag blir så frustrerad att jag inte kan träna ordentligt utan att det smärtar i höften efteråt. Jag känner mig som en 90årig tant… eller ja det finns säkert 90åringar som har bättre höfter än vad jag har just nu haha!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erika

  Åå det där med garderoben känner man ju igen! Försöker minimera min då alla kläder ändå inte används 😅 Tycker verkligen du ska unna dig att åka till Stockholm! Så skönt att bara få rå om sig själv i någon dag och få lite miljöombyte 😄

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ja! Samma här, sorterade bort så mycket kläder som jag inte använt på över ett år och då fick de ryka:). Åh ja bara en natt borta gör ju mycket så ska ta och kolla upp min möjligheter att åka ner i september😍🙌 stor kram

 2. Arianne

  Vilket trevligt inlägg 🙂
  Ni kanske ska försöka hitta en resa att boka.:) Det är så härligt att ha något att se fram emot och ar du en sådan längtan tycker jag absolut att ni ska åka iväg, ifall ni kan vara lediga samtidigt vill säga 🙂 Grekland är ju fantastiskt, både för stora och små, gudomlig mat och fin omgivning!
  Baskläder är precis som du säger det som funkar i längden och något som inte sviker. Skulle behöva ta ett rejält tag om min garderob också..
  Hoppas du får en fortsatt fin torsdagskväll!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Tack snälla Arianne❤ håller helt med, så mysigt att ha något att se fram mot så ska försöka sätta mig ner i helgenboch kika lite lätt på resor med Björn. Grekland känns som mitt önskemåk nummer 1😍.
   Baskläder går ju art göra roliga med smycken också❤ stor kram!

stats