Julinspiration | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Julinspiration

bildkälla: Här och Här.

 

Nu närmar sig julen med stormsteg och det kliar i mina fingrar. Det börjar närma sig första advent och här hemma pyntar vi normalt sett inte fören just första advent. Det är lite av en tradition. I år vill jag satsa på enkla, tidlösa detaljer och pynt. Gärna göra lite egna dekorationer som inte kostar allt för mycket.Jag vill pynta med granatäpplen, grankvistar i små glasvaser/flaskor. Fina kransar och mysiga ljuskällor.

Jag har fuskat liiite genom att köpa lite juliga växter, ett par julstjärnor och en amaryllisplanta samt lagt granris på farstukvisten men julstjärnor och adventspynt åker upp till nästa helg, jag kommer vlogga när vi adventspyntar då det var så många som önskade den typen av video på kanalen så håll utkik;).

Tips på lite inredning som är både stilren och stämningshöjande:

Rumsgran 129kr // Fejkfårskinn 79kr// grankvist (bildkälla) // fejkpäls kuddfordral 149kr // Duk 499kr // glasflaska (29kr) // ljusstakar från 199kr

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria Jonsson

    Kolla in “Butiken Spritstorgets” webbshop, där finns jättefina ljushållare för flaskor som gör det möjligt att dekorera som på bilden ovan – med hållaren blir det lättare att kunna byta vatten och dekor med jämna mellanrum!

Annons
stats