elinkungsman

elinkungsman

Jag tänker inte be om ursäkt!

Godmorgon vänner!

 

Hur mår ni? Jag mår bara bra efter en lugn och skön helg. Idag står jobb och träning på schemat och jag har faktiskt längtat. Jag har vilodagar lagda på fredagar och lördagar och det tar jag till vara på till max. Kroppen behöver vilan mellan passen.

Appropå det så börjar de där elaka kommentarerna komma nu.. jag var dock helt förberedd på det då det brukar bli så om man delar med sig av träning eller av att man mår bra överlag, men vet ni jag tänker INTE be om ursäkt för att jag gör något som jag mår bra av? Jag gör inte det här för er skull utan för MIN.

Det är upp till var och en hur de vill leva sitt liv och jag varken dömer eller fördömer. Vissa mår bra av att träna mycket för andra räcker det med några promenader i veckan, det måste man få avgöra själv❤.

 

Jaja huursom helgen har varit bra och nu väntar en ny vecka och nya utmaningar men ny positiv energi!

 

Stor kram!

 

 

Jag kämpar på och känner mig starkare än på väääldigt länge. Jag är stolt över mig själv som tog tag i det här och ser fram mot att se resultat.

 

Alfons min älskade unge! Så himla rolig just nu, älskar att höra hans historier och funderingar.

 

Det blir myyycket protein nu, älskar att äta frukost, lätt en av de godaste målet på dagen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. F

  Vardagsrummet- jag tycker det skulle vara snyggt med ett gallernät/ armeringsnät på den tomma väggen, med massor av personliga fotografier!😁

 2. Amanda

  Hej Elin! Jag såg precis din senaste video på youtube och ville bara säga att jag känner precis som du! Jag har också två små barn, sambo, bor i hus och jobbar som barnsjuksköterska. Jag trivs med mitt liv och älskar min familj. Man får verkligen stanna upp ibland och uppskatta hur bra man har det! Jag blir så imponerad och inspirerad av dig, jag skall också börja träna mer för det mår jag bra av och blir piggare! Du har en superfin familj och jag tycker det är så kul att få följa er! Kram

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ååh vad roligt att det är fler som känner som jag😍 livet är ju här och nu❤. Vad kul att du också tänkte börja träna, kan varmt rekommendera att träna med app, så skönt att slippa tänka på vilka övningar man ska göra osv😊 stor kram

 3. Lina

  Hej! Följer din youtubekanal men eftersom man inte kan kommentera där får jag fråga här istället 🙂
  Du pratade i din senaste video om att du kollar på The hills new beginnings 🙂 var kollar du någonstans?

 4. Alicia

  Angående din senaste vlogg: väggen i tv-rummet ska vara som den är, blir alldeles för mycket om du ska sätta upp något på väggen där. För litet rum och för plottrigt då tror jag, ser cleant ut när den är tom! 😊

 5. Anna

  Hej Elin, Tack for en mysig vlogg. Jag maste bara beratta att nar an min man kommer in i rummet o jag tittar pa din vlogg sa sitter du i bilen o pratar. Sista gangen sa sa han: Why are you watching that channel? You already know how to drive. Han trodde du var kor larare!!!!

  Jag tycker det vore snyggt att hanga en stor tavla pa den tomma vaggen i ert tv rum. Kanske svart o vit fran golv till tak. Det skulle fylla upp vaggen o samtidigt inte ta bort fran den andra vaggen som har mindre tavlor. Bara en ide.

 6. Marie-Louise

  Alltså vilka jäkla folk som ska kommentera allt så fult o tror de vet allt! Du inspirerar mig till mycket, och även till träning igen jag är en då och då tränare , just nu har jag lagt av men vill komma igång igen. För det bidrar ju till välmående. Jag har sjukdomen endometrios så har ont i magen o är öm jämt så det är svårare vissa dagar att kämpa sig igenom träning eller nåt alls. Men jag försöker, och kommer försöka ännu mera nu Tack vare dig❤ blir så arg när folk ska skriva såna där saker, men tänk på att det är EN person av dina tusentals följare som inte alls skulle ens komma på tanken att skrIva nåt negativt till dig för vi gillar dig o det du gör, har följt dig länge och kommer fortsätta så länge du är den du är nu, en fin, ärlig, äkta och driven människa! Och mkt mer❤ kram

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ååh tack snälla snälla Marie-Louise! Vad roligt att jag inspirerar❤ träning behöver ju inte vara så extremt heller bara att ta promenader gör mycket. Huvva lider med dig som har endrometrios det ska vara så plågsamt😟. Stor kram

 7. Rebecka

  Håller med dig Elin! Var och en får ju välja helt fritt vem man vill följa och vilka bloggar en läser. Det måste ju vara mycket roligare att fylla sitt flöde med de personer som inspirerar och peppar en istället. Tänk så mycket positivt man kan få ut av det! Sen går klart allt i perioder. Om jag inte vill läsa vad “X” tycker om ditten och datten så kan göra det aktiva valet att inte läsa och att inte följa.

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ja precis! Så roligt att du skriver det för Björn så exakt samma sak igår. Man följer ju det som passar en för stunden och det sinnet man är i just då❤. Vissa perioder vill man ha träningsinspo andra näringinspo osv. Och därför följer/avföljer man ju konton periodvis och det måste man ju få göra😍👍✌ stor kram!

  2. elinkungsman
   elinkungsman

   Ja precis! Så roligt att du skriver det för Björn så exakt samma sak igår. Man följer ju det som passar en för stunden och det sinnet man är i just då❤. Vissa perioder vill man ha träningsinspo andra matinspo osv. Och därför följer/avföljer man ju konton periodvis och det måste man ju få göra😍👍✌ stor kram!

 8. Karoline

  Bästa du! Inte ska du be om ursäkt! Du är min förebild , du har alltid så kloka råd och tips samt att du aldrig tar någon skit, de gillar jag! Heja dig Elin!

  1. Helena Zemturis

   Jag ser också bara en negativ kommentar? Är det så? eller är det fler som man inte kan se här?
   För om det bara är en kommentar, den vi kan se officiellt här, så gör inte så stor grej utav det, låt inte det ta så stor plats i din vlogg tex, det visar mer att du bryr dig och faktiskt tar åt dig av vad hen skriver. Skit i det bara, du behöver inte förklara dig för någon. Tror dom flesta av oss uppskattar dig och det du gör, Ge oss din tid och energi istället ❤️

   1. elinkungsman
    elinkungsman

    Jag brukar inte godkänna de negativa kommentarerna och det har trillat in på DM på instagram😟 men brukar bara adressera dem när jag känner att det behövs så att det inte fortsätter trilla in😊. Tack snälla Helena för fina ord❤ stor kram

 9. Johanna

  Dock väldigt tråkigt att ditt fokus nu enbart ligger på träning.. De är nog inte därför många av oss följer dig. Tyvärr.

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ja men det är en helt annan sak, att avfölja någon mot att skriva elaka saker. Jag kan inte tvinga någon att följa mig eller gilla mig😊 men att inte skrivs elaka saker tycker jag hör till vanligt folkvett😘. Försöker anpassa mitt kontent men är också svårt att inte vlogga/skriva om träningen då det är en stor drl av min vardag just nu😊 kram!

 10. Hanna

  Hej Elin.
  Jag hoppas inte att det var kommentaren om psykiskt ohälsosamt mående som gjorde dig ledsen.
  Jag själv har funderat på om jag har borderline då jag ofta hamnar i svackor/utmattning.
  Kändes som du blev förolämpad men jag läste kommentaren som att den var välmenad.
  Kram från Hanna ❤️

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Hej Hanna!
   Jag tycker inte att det är fel att ha en diagnos på något sätt mrn jag tycker att det är fel att diagnostisera människor när man varken har utbildning eller känner personen ifråga.
   Det är även tröttsamt när man inte bara kan få må bra, att folk blir elakare än vanligt för att man visar att man mår bra😟❤ stor kram

 11. Jeanette

  Såg den kommentaren och blev irtiterad. Du har hittat något Du mår bra av. Rätt kost gör oftast att man mår bättre. Luktar bara avundsjuka! Gör din grej för den funkar uppenbarligen. Kram

 12. Thilda

  Så tråkigt att du får elaka kommentarer. Jag har följt dig på yt ett tag och tycker det är heeeeeelt fantastiskt att du gör den här träningsresan nu och att du mår bättre av det. DET ÄR INSPIRERANDE ❤️

 13. Linn

  👊🏼🙌🏼😍 Du är såå grym – precis som du säger vet endast du vad du mår bra av. ♥️blir själv bara glad när du delar med dig!

 14. Fanny

  Men åh, jag förstår verkligen inte varför man ska lägga sig i andras val i livet? Hur kan man klandra ner någon annans lycka? Det är super roligt att du mår bra och vill dela med dig av din glädje till alla oss följare, det uppskattar iaf jag! Blir alltid så inspirerad av dina blogginlägg och speciellt dina vloggar, oavsett om det handlar om träning, mat, inredning eller familjelivet. Heja dig Elin! <3

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Tack snälla Fanny, vad glad jag blir! Jag förstår att alla kanske inte gillar allt jag gör men att höra att du inspirerad oavsett innehåll känns jätte kul😍 tack! Stor kram

 15. Esther Brännström

  Snälla ignorera de dåliga kommentarerna. Bara glöm dem. Det får inte förstöra för oss andra som blir jättepepp av att se en arbetande småbarnsmamma som sätter upp mål och arbetar för att nå dem. Jag behöver det!
  Framför allt får det inte förstöra för dig i din glädje över träningen och ditt humör. Aldrig i livet.
  All pepp till dig och hoppas på fler inspo -vloggar.

 16. Lindis

  Hej! Blir absolut bara peppad av dig och din träning! Fantastiskt att orka ta tag i något man vill när barn och familj samt jobb tar tid. Hoppas innerligen du kan känna dig som dig själv och hitta dig själv! Jag kämpar på med att komma igång efter depression och med det räcka till barnen och partnern. Blir absolut bara positivt inspirerad av dig! Stort lycka till! Heja hej!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ååh vad roligt att höra att du blir inspirerad, det gör mig glad😊❤. Du klarar det, tror på dig ja! men jag tror bara man måste rida ut stormen och börja när det passar😘. Stor kram!

stats