Jag klarade det! | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Jag klarade det!

 

Nu har jag tagit körkort! Alltså förstår ni lyckan!! Första turen ensam i bilen kändes så himla konstig. Det kändes som om jag gjorde något olagligt haha!

Men ja numer äger jag alltså ett Bkörkort❤.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ååh tack snälla och lycka till på uppkörningen;) ett tips är att fortsätta köra även om du gör fel. Tala om att du visste att det var fel och behåll lugnet för fel gör alla i trafiken;) stor kram och lycka till! 😍

 1. Mikaela

  Stort grattis Elin!Visst känns det obeskrivligt.Det är en sådan frihetskänsla.Du är grym som fixat det med två små barn!Fira ordentligt nu!Trevlig helg!

 2. Amanda

  Vad grym du är! 👊🤗 Är väl en smula avundsjuk men nästa sommar ska jag också försöka få till kortet. Nu blir du inte så låst som du har känt dig innan. Tänk att ta sig en ensamtid i stan och träffa en vän när Björn har hand om barnen och faktiskt köra själv till och från stället 😁

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh tack Amanda!! Ja alltså känslan av att kunna bara åka och handla är så skön😍! Åh du kommer klara det, bara att ta upp det igen och kämpa;) så värt det när det väl är avklarat😘 stor kram

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh tack snälla!! Mitt bästa tips är faktuskt att övningsköra hemma mycket, att våga köra lite varje dag. Det behöver absolut inte vara länge, 20 -30 minuter räcker:) viktigt att få in vanan för att känna sig trygg. Sen rekommenderar jag starkt appen ta körkort inför teoriprovet. Smidigt att ha i mobilen och köra teorifråhor lite närsom:) stor kram

 3. Maria Jonsson

  Heja dig! Och stort grattis 😃👏🏻 hoppas du kommer att känna lite mer frihet och självständighet nu! Stor kram ❤️

 4. Linn

  Visste ju det! 🙌🏼 Sååå välförtjänt! Och hur fantastiskt av dig att du laddade om igen?! Grattis och härligt kämpat, tror nog att du även lärt dig saker om dig själv förutom att hantera en bil med den här resan! 😍💃🏼

 5. Sandra

  Stort grattis till körkortet 🎉🎉 Förstår vad du menar med att känna sig olaglig.. nästan så jag glömde vad jag skulle göra när jag tog mitt körkort 2004.. 😂

Annons
stats