Jag kan, jag vill, jag ska! | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Jag kan, jag vill, jag ska!

Inlägget är i samarbete med Icaniwill.

 

För mig är det viktigt att hålla träningsglädjen vid liv då det är en sån viktig del av mitt välmående. Att ha snygga träningskläder är ett av många sätt att hålla motivationen igång.

Så här kommer lite tips på snygga träningskläder från Icaniwill.se. som jag fick hem i förra veckan. Alltså Leo tightsen, hur snyggt sitter dem inte! Älskar hur mönstret är placerat och hur smickrande de är. Jag gillar träningskläder som har det där lilla extra och som dessutom är funktionella, vilket Icaniwills träningskläder är.

Tightsen är stretchiga men rekommendationen är ändå att gå upp en storlek då de är små i storlekarna. Jag har tagit dem i storlek small och tycker de sitter kanon!. Den delen som kan upplevas som liten är midjan då den har en snörning men  jag tyckte ändå de var väldigt stretchiga.

 

Med min kod ELINK15 får ni 15% rabatt på allt som inte redan är nedsatt. Så om ni hittar något ni gillar glöm inte koden så får ni det lite billigare<3.

 

Så himla snygg långärmad tröja, älskar enkla stilrena träningstoppar och den fina texten uppe vid axeln är en fin detalj.

 

Tröjan hittar ni HÄR och den har jag i storlek Medium.

HUR snygga tights! Jag älskar hur de har placerat “blocken”, de finns även i en ljusare variant med mer vitt. Ni hittar dem HÄR och jag har dem i storlek small.

 

Jättesnygga även bak!

 

Det finns även matchande träningstoppar till vissa av tightsen och de sitter väldigt bekvämt. Ni hittar sporttoppen HÄR.

 

Denna långärmade tröja har coola detaljer som lufthål på axlarna och sen älskar jag glåmelerade träningsplagg, två plus med andra ord haha! Ni hittar den Grå träningstoppen HÄR och jag har den i Medium.

 

 

Icaniwill har massor av coola prints på sina tights och detta är en av mina favoriter med stjärnmönster, så snygga! Ni hittar dem HÄR och jag har dem i Small.

 

 

 

Inlägget är i samarbete med Icaniwill.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats