Jag har äntligen hittat rätt! | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Jag har äntligen hittat rätt!

Hej fina vänner!

 

Hur mår ni? Vi mår bra och jag är så glad att det är så många som märkt att jag börjat må bättre.. det känns så sjukt att ni faktiskt hängt med så pass länge att ni ser på mig när jag mår bra respektive dåligt.Så himla häftigt!

 

Det ligger en ny vlogg ute på kanalen och jag spelar även in en vlogg till söndagen som jag hittills är så nöjd med! Det är så roligt att vlogga nu när jag mår bättre och har mer energi❤.

 

Jag ville mest bara kika in och önska er en bra dag!

 

Puss

 

Det är så mycket som händer i mitt liv just nu och jag är så förväntansfull. Jag har mycket att vara tacksam över ,vilket jag på något sätt glömt av helt när jag mådde som allra sämst.

 

Jag är igång med träningen och gudars vad man INTE ska underskatta tränings förmåga att höja humöret.

 

Cykling har visat sig vara mirakeluppvärmningen för att minska mina problem med länd-och  höftvärk. Jag rekommenderar starkt att testa om ni lider av samma värk efter graviditet som jag gjort/gör. Bra sätt att stärka de musklerna skonsamt.

 

Mina älskade grabbar! Så gosiga med varandra OCH bråkiga haha! Men det är väl rätt normalt syskon emellan eller?;).

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara H

    Jag tycker du ser mycket gladare ut i dina vloggar nu och det är roligt att se att du mår bättre nu, Har du testat vattengympa för höften?

  2. Caroline

    Hej ! Jag minns att du tipsade om en bok om barn för ett bra tag sen. Den handlar om uppfostran osv . Vet du vilken jag menar? Jag vill beställa den, verkar så bra!

Annons
stats