Idag är ingen vanlig dag... | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Idag är ingen vanlig dag…

 

..för idag är det min födelsedag! Hurra hurra hurra!!

32 år gammal blir jag idag och jag måste säga att åren mellan 25 till 32 har gått i rasande fart men jag känner ändå att det best is yet to come❤.

 

Det som jag är mest tacksam för just idag är min hälsa. Jag är konstant rädd för att bli allvarligt sjuk, en rädsla som uppkom efter att jag fick barn, men just nu är jag ju faktiskt frisk och kry och det är jag evigt tacksam över! En välmående 32 åring med andra ord.

 

Idag blir det nog inget större firande, jag känner för att bara ta det lugnt då Björn ändå jobbar till 18 ikväll och jag blir ensam med barnen fram tills dess. Vi får ta firandet till helgen när vi är lediga allihop.

 

Ikväll vid kl 18 kommer en ny vlogg upp på kanalen från vår gårdag så håll utkik!

Jag hoppas ni får en bra dag!

Puss

 

 

Här kommer lite bilder från gårdagen. Vädret var verkligen så så fint igår, en perfekt vinterdag med andra ord. 

 

Jag trivs så bra i mitt ljusa hår! Längat till nästa frisörbesök som inte är allt för långt bort. Min frisör är bäst! Trots att vi blekt det har kvaliten på håret fortsatt varit bra.

 

Så otroligt vackert väder under gårdagen.

 

Denna gamla vagn har vi fått låna av Alfons kusiner och det är en riktigt bra sovvagn(vi har haft den på föris när barnen hade dagsvila) då den är rymlig. Det enda negativa med den är att den ej har svängbara framhjul och är rätt tung.

 

Nicki är äntligen hemma igen haha! Hon har typ bott på halvtid hos Björns föräldrar den senaste tiden då vi haft så mycket för oss.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellen

  Stort grattis Elin, hoppas att du fick lite firande iaf, det är du så värd! :)🥳
  Trots att du må vara dubbelt så gammal som mig har jag följt din blogg och kanal enda sedan du började! Jag fullkomligt älskar att få följa er, ni är så härliga och genuina. Varje vecka se jag fram emot att få ta del av en video på er kanal! Ville bara skriva att du inspirerar!
  Grattis igen, hurra hurra!🤩

 2. Ida

  Ett stort grattis på födelsedagen! 🎈🎉
  Hoppas din dag blir underbar och att du blir lite firad ikväll 😀 kram

 3. Amanda

  Grattis fina du, snart är jag ikapp dig 😅😉 Ingen 30års nojja än (fyller 30 nästa år)
  Hoppas du får en bra dag med pojkarna även fast Björn jobbar sent 😘

Annons
stats