Hur jag gör mina vågiga lockar | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Hur jag gör mina vågiga lockar

 

Hej vänner!

Jag hoppas ni alla mår bra och att ni har fått en riktigt bra start på den här veckan<3. I den här videon visar jag er EXAKT hur jag stylar mitt hår, hur jag får till de där vågiga lockarna som passar alldeles utmärkt BÅDE till ett kortare och ett längre hår. De är dessutom supersnygga även dagarna efter när man kammat ut dem och de blivit lite mer “hollywood” vågiga.

 

Jag hoppas ni gillar videon och om ni gillar denna typ av inlägg så får ni hemskt gärna trycka på hjärtat<3

Puss!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Jätte fint❤️Tycker det hade passat i kortare hår när du hade endast den kortare partiet framme😊 när ska du göra slingor igen hos frisören? Kram

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Tack snälla Linda<3. Oj om typ 2 veckor tror jag det var:) Får se vad jag gör denna gång om jag slingar upp det eller tonar ner det lite, tror på det sistnämnda;) kram

Annons
stats