elinkungsman

elinkungsman

Hur jag fixar mitt hår

 

Jag har rätt nyligen hittat en “stylingteknik” som jag tycker passar mig och min stil som handen i handsken. Det är lite mer vågiga lockar som har ett busigt utseende jämfört med lockar som är mer uppstyrda. De blir dessutom himla fina dagarna efter när man kammat ut dem.

Det var min frisör som tipsade mig om detta knep. Det jag gör är att jag lockar håret som vanligt men jag lämnar en bit av toppen rak. Jag tar dessutom rätt stora teser för att få färre lockar.

Jag lockar alltid ut från ansiktet då jag tycker att den typen av lockar blir snyggast. Vill man ha det ännu mer “busigt” kan man varva denna teknik med vanliga lockar där man lockar hela vägen ner.

 

Om du har väldigt rakt hår skulle jag rekommendera att locka håret, hålla den varma locken i handen och krama den. Håll den sedan i handen “ihopknycklad” och spraya hårspray på den, då brukar lockarna hålla längre<3.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats