Hudvårdsrutinsupdate: Hur har det gått hittills? | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Hudvårdsrutinsupdate: Hur har det gått hittills?

 

Kan du göra en uppdatering på dina ansiktsprodukter som du fick hem om du känner någon skillnad. Kram ❤️

 

Svar:

Ja absolut! Nu har det gått cirka 3 veckor sen jag började med min nya hudvård från Paula´s Choice och jag märker faktiskt redan skillnad. Inga extrema skillnader men jag märker att min hud är lugnare (jag brukar kunna bli rätt rödblossig tidvis) och den känns renare överlag. Mina ojämnheter och porer har faktiskt blivit mindre och det tror jag mycket är tack vare Skin Perfecting  som har salicylsyra. Till en början kändes det som att det torkade ut min hud men det tror jag beror på att jag använde för mycket av produkten och använde det både morgon och kväll. Numer använder jag det enbart under kvällsrutinen och inte lika mycket.

 

Jag gillar verkligen rengöringen Redness Relief den känns fräsch och lämnar huden väldigt ren och lite “sval”, vet inte hur jag ska beskriva det haha. Jag brukar få använda eye makeup remover först och sedan använda Redness Relief  rengöringen för att få bort ALL makeup.

 

Jag tycker att Skin recovery hydrating mask är superhärlig och brukar faktiskt använda den både morgon och kväll om jag är riktigt torr. Den enda produkten som jag inte är 100% nöjd med är daily moisturizing lotion. Jag tycker den inte går in lika bra i huden som övriga produkter och jag måste komplettera med mandel olja för att få tillräckligt med fukt. Det kan nog bero på att jag är en riktigt torris och behöver massvis med fukt. Jag skulle nog komplettera dessa produkter med ett riktigt bra serum som hjälper till att dra in fukten eller vad man ska säga.

 

Men överlag är jag supernöjd med produkterna och jag kommer att fortsätta med denna serie (lägga till ett serum dock) och jag ser fram emot att se vilka resultat de ger om några månader.

 

Skin perfecting // Skin recovery hydrating mask // Skin recovery daily moisturazing lotion // Redness relief //

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Vilma

  Finns det någon anledning till att du valde den rengöringen som är för fet hur om du är en torris? Jag har nämligen funderat på att köpa den rengöringen men jag har kombinerad hud så vet inte vilken av de jag ska välja 🙂

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   nej egentligen inte:) det stod på specifikationen att den även fungerar för torr och känslig hud(egentligen stod det att den fungerar på alla hudtyper) så det var det jag gick på:) den är väldigt mild så den känns inte alls uttorkande salicylsyran upplever jag däremot kan kännas uttorkande om man använder det morgon och kväll<3 stor kram!

Annons
stats